/ Dravel /

You wanna buy a computer? WHY NOT?!

Rebecca undrade var jag jobbar nu och jag kan passa på att reda ut begreppen över vad som hände denna höst.

Jag är inte längre kvar på Tunigo. I korta drag kan jag säga att frilansvärlden är hård. Jag behövdes helt enkelt inte längre där, och det var ju tråkigt för själva jobbet var SÅ roligt. Jag fick ju träffa mina favoritartister, utveckla mitt skrivande och upptäcka massor av ny musik all day all night. Dessutom hade Sophia precis börjat när jag fick sluta, så timingen var ju inte top notch. Men det kunde ju inte jag göra något åt, så jag gick hem, tog en dag till att bryta ihop över min finanskris och nästa dag började jag dammsuga Platsbanken.
 
Efter någon vecka fick jag det här deltidsjobbet som jag berättat om. Det är fantastiskt roligt.
 
När jag varit där i ett par veckor frågade ett av de företag som jag skickat ansökan om jag ville komma på intervju. Det ville jag - och jag fick jobbet.
Så nu är jag säljare på ett callcenter-företag i Skanstull. Jag säljer mobilabonnemang och mobila bredband till företag. Det är mycket roligare än jag trodde och dessutom hör ju sälj ihop rätt mycket med journalistik. Att kunna formulera frågor rätt och lägga tonfall på rätt ställe och tänka ut exakt rätt ordval och sådant är ju extremt bra, så jag är mucho nöjd. Dessutom är det ett asseriöst företag, det är inga säljsekter eller sådant tjafs, så jag är sjukt nöjd.

Så det är alltså detta jag gör på dagarna. Nu vet ni.


Obs obs obs härmed absolut inte sagt att jag inte är öppen för frilansjobb. GIV MIG DEM BARA. Jag skriver på kvällarna som en annan Sylvia Plath så please bring it on.
 
/ Dravel /

The century's crime

Det är varit en sådan där berg- och dalbanedag idag. Det gick bra på jobbet idag också men jag fick tacka nej till ett annat jobb och det känns så kasst att behöva göra det men så fick jag ett så spännande samtal idag och så blev det roligare och jag fick gjort hela min sju punkter långa to-do-lista på en timme ikväll men så hann jag inte ringa Oskar innan han åkte på hockey och yada yada.
 
Och mitt i alla dessa feelings upptäcker jag detta klipp och det kanske är trötthet men jag tycker att det är SÅ HIMLA briljanta 22 sekunder.

Nästan lika briljant som denna
 
/ Dravel /

Ligger på lika hårt som en stalker tills jag fått en deal som jag låser

Igår stod jag ute på en parkering i Saade-hoodien och bölade för att Oskar och mamma och pappa åkte hem.
 
Idag har jag börjat på Portkod 1321 (tack snälla Sophia som tipsade om den, den serien är klippt och skuren för mig!), jag är helt fast i nya Mariette Glodeck-boken, jag har nya fleecetights och framförallt gick det så himla bra på jobbet.
 
Nu sitter jag här framför min elementkamin med choklad och ostbågar och alldeles snart ska jag börja på sista avsnittet på Portkoden och sedan ska jag läsa all day all night.