/ Dravel /

Det står ägg, mjölk, fil och kaviar!

Eftersom det för några år sedan tydligen klubbades igenom att det var klasshat att vara emot Black Friday är mina enda spaningar om årets Black Friday följande:

- Pricerunners vd var med i både Morgonstudion och Nyhetsmorgon – med ungefär en timmes mellanrum – PLUS Efter fem på kvällen! Gud, hade jag jobbat med Pricerunner i fredags hade jag köpt tio flaskor Dom Pérignon för den medienärvaron.
 
- I DN intervjuades ett föräldraledigt par som var i Barkarby i fredags som sa: "Vi är mest här för att vi behövde komma ut ur lägenheten ett tag, vi är hemma hela tiden. Vi bor i närheten och har promenerat hit. Och det känns inte som det är någon fara för trängsel, förra året var det tio gånger så mycket folk". Så kan man ju också tänka.
 
- Lista över det enda jag köper nuförtiden och därmed det enda jag skulle lockas av Black Friday-erbjudande på: Nestlé gröt (naturell och banan/mango), Libero Touch, gurka, cocktailtomat, morot, babyspenat, paprika (röd), Hipp lasagne, Hipp potatis majs kalkon, Hipp dillrisotto, Coops bulgur, Planti soyghurt, Arla 3% mjölk. Tydligen ska teknikprylar, kläder och smink gå bra på rea-erbjudanden. Jag har aldrig varit såhär långt ifrån detaljhandeln.