/ Dravel /

Fight with fists and kicks and nails

Jag har fått ett drömnagellack av mamma, nämligen ett från STAR NAILS!
 
Det hela började när jag gjorde manikyr och jag bestämde mig för att sluta riva på naglarna. Detta har jag hållit och min vänstra tumnagel är inget annat än en ren och skär PERFECT NAIL. Den har en perfekt form och perfekt längd och både mamma och moster har imponerats av den. Själv sitter jag varje dag och glor på vilken symmetrisk nagel jag lyckats få till endast genom att inte riva på den.
 
I ALLA FALL. Det här ljusgröna nagellacket är - trots att jag inte kan måla speciellt proffsigt - mitt absoluta favorit just nu, för att det ser ut som en Barbieklänning. Det känns som att ungefär alla Barbiekläder i min barndom hade den här färgen. Varje gång jag tittar på mina naglar blir jag så lycklig över att de har samma färg som alla mina drömkläder 1998.
 
 
 
/ Dravel /

And we'll climb all over the balcony

- Min största besvikelse år 2016 är att helgintervjuerna i Resumé har slutat med punkten "Tjänar" i faktarutan. Erkänn att ni också bara läste dem därför.

- Igår läste jag klart "Liv till varje pris", vilket jag dragit ut på i ett och ett halvt år för att jag inte vill förlora Maj som ledstjärna i livet. Vad göra nu?
 
- Här är ett peppigt projekt jag håller på att starta och som ni mycket gärna får följa.
 
- På tisdag ska Frans äta hos oss. Anledningen till att jag bjuder honom på mat är endast för att han ska hjälpa mig bestämma vad vi ska ha för möbler på balkongen, som jag vill göra om i sommar. Jag vill ha både solsäng, stolar, bord samt en palm stående på golvet. Balkongen är cirka en kvadratmeter. (När jag skrev detta till honom i ett sms svarade han bara "Inte balkong, UTERUM heter det!!!!!". Det här bådar gott.)
 
 
/ Dravel /

Do you remember the riots in Gothenburg?

Herre vad bra "#hashtag" på SVT Play har varit! Jag har peppat varje vecka och det är så jääla skrämmande och träffande och sorgligt och starkt. Skådespelarna är naturbegåvningar allihop och jag blir helt mållös av bara tanken på hur långt de kommer att gå.
 
Serien är "inspirerad av" Instagramupploppet i Göteborg 2012 och handlar om nätmobbing och bråk och ILLVILJA och kärlek och destruktivitet och vänskap och desperation och hat.
 
Se den NU.