/ Dravel /

We can make fudge!

Om typ en timme ska jag dra till Popaganda. Är F-E-RUKTANSVÄRT opepp, mest på grund av denna förkylning som inte ger sig, och på vädret som inte heller ger sig. När Jens Lekman slutat spela är det liksom TRE TIMMAR tills Håkan börjar och det vore ju ganska fint om det var så att det inte regnade och man kunde sitta i gräset och hänga och dricka Festis och prata, men nu är allt blött och kallt och grått. Blä.
 
Dessutom kommer det att vara en sådan extrem mediegegga där i år, Håkan spelar liksom i Skanstull. Så vart man än går kommer man möta twittrare och andra journalister och sådär och jag är så snorig och så trött och på så värdelöst humör så jag kommer inte att orka stå och socializa med någon.

Men annars ska det bli kul!
/ Dravel /

On my own again

Igår drog Petter till Kuba på jobb och här sitter jag i ett regnigt Stockholm och ska ha hand om hela firman själv i över en vecka.

Jag känner mig lite som Mira i Vintergatan när de skulle åka igenom det första svarta hålet och hon skulle styra hela skeppet ensam. Men det kommer ju att gå bra. 


Idag har jag jobbat hemma (nu när jag lärt mig hur man gör så är det riktigt skönt, nyckeln är helt enkelt att ha på sig normala kläder och jobba normala tider, det tog typ ett år att komma fram till det) men nästa vecka när denna loser-förkylning förhoppningsvis har släppt så ska jag sitta på vårt kontor. Och poppa PP3 och Anton Ewald högt.

Nu ska jag sova i hundra miljarder år innan jag ska på Popaganda-myz imorgon! J.Le from the block + Håkan + Super-Jay + moster + andra fina människor = succé.

Och för övrigt skriver jag om 5:2-dieten i dagens Metro. Läs här. 
/ Dravel /

Feel the glamour in pink

Erkänn att ni också sitter och googlar barbieklänningar på lunchen.