/ Dravel /

Och när blev den här stan så liten?

Får jag bara fråga en grej: Hur sjukt är det inte att jag stod och hjälpte en av mina största haters i flera minuter på jobbet i veckan och jag inte fattade att det var han och han inte fattade att det var jag?

Insåg det först nu när jag såg en kommentar från honom.
Detta är så himla psycho. Han var en otroligt trevlig man och väldigt rolig. Mycket artig och allmänt schysst. Och så nu ikväll la jag ihop ett plus ett och förstod att det var honom jag träffat.

Lilla, lilla världen alltså. Man upphör aldrig att förvånas.

Jag som gått så länge och sagt att det känns läskigt att jag inte vet vilka mina haters är. Att det kan vara vem som helst som jag går förbi så fort jag är utomhus, som jag betalar av när jag handlar eller som jag frågar om vägen när jag är lost.

Och detta har Goran, som jag bland andra sagt det till, skrattat åt så länge och sagt "men alltså... du känner inte att du har LITE hybris?", och jag har sagt att "nej, för jag vet att det är såhär, de vistas ju liksom ute i dagsljus ibland, det är ju människor!". Och nu har jag fått det bekräftat. Fan vad ägt.

För att inte tala om vilken mysko känsla det här är. Nu kommer ALLA kunder att vara potentiella haters. 

Äh, who am I kidding? Så tänkte jag ju redan från första dagen. 
Mvh/Memento mori
/ Dravel /

My God, you guys have SUCH PROBLEMS

Idag åkte jag först till Hornstull och intervjuade Dennis Lyxzén, sedan till kontoret och renskrev halva intervjun, och sedan till Gallerian och intervjuade Erik Segerstedt. Hela dagen har jag gått och snörvlat och snorat och hostat och nyst och hejhej Fridah ja det är jag som ska göra intervjun ja precis oj ursäkta jag är förkyld sådär ja då kör vi då.

Och hela dagen har jag tyckt att det är så jobbigt och gud vad drygt och fan vad störigt och yada yada. Och så ser jag det här och gråter och känner mig som världens mest egocentriska person.

Kära kära gud, förlåt mig för allt dåligt jag skrivit om Sugarplum Fairy. Förlåt för allt jag skrivit om hybris, förlåt för alla dåliga recensioner, förlåt för allt jag sagt om divighet. Jag tar tillbaka allt. ALLT.
/ Dravel /

And belly aches, hair falls off, skin gets covered with liver spots, blood in the mouth and a racking cough, heads get filled with feverish thoughts


Mitt hälsotillstånd är exakt som rubriken.

Allt är fel. Jag är förkyld och har feber och hela kroppen har lagt ner allt. Jag är helt utmattad och kall och varm och har ont överallt och det rinner snor över ungefär hela lägenheten.

Imorgon ska jag intervjua Invasionen och chitchatta lite med Dennis Lyxzén - för att sedan gå vidare och chitchatta med Erik Segerstedt i en videointervju.

Godnatt Sverige.