/ Dravel /

I was drunk, man, if it helps you to understand

Alla ni som vrålar om att vi måste införas förbud mot fyrverkerier för att "det skrämmer hundar" men som inte har några problem med att bli fulla inför era barn på julafton/midsommarafton/fredagar:
 
Ni är varmt välkomna att förklara er.
/ Dravel /

Vet du vad det här är? Det kallas ROCK!

Alltså, såhär är det: Varje fredag har vi introtävling på mitt jobb, eller MUSIC QUIZ som det heter när man är cool och internationell.
 
Man spelar tjugo låtar, trettio sekunder in i varje låt, och den som sätter flest rätt på titel och artist får arrangera det nästa fredag.
Och nu har jag för första gången ever vunnit detta (min dröm sedan jag började där) och så sitter jag här och försöker göra detta quiz och jag är typ helt ångestladdad! 
 
VAD SKA JAG HA MED FÖR LÅTAR?!?!?!?
 
De andra på jobbet har haft med allt från 40's soul till Avicii och olika personer kan olika musik och jag har absolut noll aning om hur jag ska göra. Jag kan ju liksom inte ta små b-sidor från typ... Guldgossen för det är sååå boring för alla utom mig, men det är ju inte överdrivet roligt att bara ta Digilistan med lite Frida Hyvönen här och där.
 
Jag är redan halvt mobbad på mitt jobb för att jag aldrig bryter mot regler och alltid planerar allt och aldrig någonsin skulle glömma lunchen hemma (hur kan man göra det?!) och aldrig skulle planka i tunnelbanan eller så, om de får reda på att jag sitter en vecka i förväg och planerar mitt music quiz så kommer jag få något slags osmickrande pris på nästa fest. När de andra arrangerar dessa introtävlingar brukar de nämligen sitta på lunchen, alltså en kvart innan tävlingen börjar, och sätta ihop dem.
 
Jag är sämst.
 
/ Dravel /

Så att jag inte köper all skit jag inte vill ha

Saker jag hellre gjort med de 14000 kronor jag fått lägga på tjommarna på Nordic Ace det senaste året:

- Köpt 28000 Bugg.
- Åkt till New York.
- Köpt 15 månadskort på SL.
- Klippt och färgat håret 14 gånger.
- Köpt 70 plagg på H&M.
- Betalat av en iPhone 5 med 120 kronors förhöjd månadsavgift i 116 månader.
- Skaffat diskmaskin.