/ Dravel /

- Johan Steen, ja vi kommer direkt

September. Iskalla händer, halsduk på kontoret och raggsockar varje dag.
 
Madde tror att jag har hypotyreos eftersom jag fryser så mycket. Jag trodde att det var som alla andra sjukdomar där symptomen är typ "trötthet" och "huvudvärk", MEN så var ett av symptomen här sprött hår! Det är ju det jag har sagt, att min kropp har ändrats så mycket de senaste åren eftersom jag slutade röra på mig sedan jag flyttade till Stockholm och mitt hår har typ försvunnit uppe vid ena tinningen.
 
Jag har trott att jag gått upp i vikt för att jag typ enbart åt godis första halvåret jag flyttade hit och att håret försvunnit för att jag hade knut eller hög hästsvans varje dag i två år mellan 2012 och 2014, men TÄNK om jag hittat anledningen! 
 
Snart är det jag som gör blodprov.
 
(Om det inte är hypotyreos har jag alltså bara fixat detta helt på egen hand genom att inte röra mig och slitit ut håret. Det kan ju vara bra att få det bekräftat, tänker jag.)
/ Dravel /

Oh my God, it's just like I dreamed it!

Jag är hemma från Bokis! Sicka fina dagar det har varit, det var ett sånt paradis där och jag träffade så många som jag aldrig träffar annars. 
 
Båda dagarna var en dimma av montermyz och bokshopping och kanelbullsätande, så jag kan inte ens beskriva helgen i något annat än tre bilder som jag snott från olika personers instagram:
 
 
Jag träffade my dear Oskar Rickardsson som jag varit internetvän med sedan tyyyp 2007, vi pratade poddar och twitterbråk och sedan tog han den här bilden som jag lägger upp endast för att berätta för er om den här väskan. Min syrra fick den av pappa någon gång på nittiotalet när han varit på någon resa i något golfsammanhang, och för två somrar sedan hittade jag den i garaget och tyckte att den är typ det finaste jag sett och sa "men GUD guldväskan, kan inte jag få den?!".
Jag har nu haft den på Pride och på flera events och jag kan meddela att en ny värld har öppnat sig när man har ryggsäck istället för tygkasse. Jag har inte alls ont i axlarna, jag går inte vriden åt ett håll och jag kan faktiskt ha händerna FRIA! (Dock är jag fortfarande nojig att någon ska sno något ur den så mobil och plånbok och nycklar har jag i den lilla blå väskan BUT STILL). Dessutom är just den här väskan helt magisk för allt får plats i den. Här förvarade jag: Strumpbyxor, laddare, emergency charger, deo, tuggummi, tandborste, tandkräm (som sagt, jag äter så mycket kanelbullar på mässan och tänkte att tuggummi inte skulle räcka), parfym och tygkasse att frakta böcker i, och den vägde noll komma noll gram. Det är som Robin i How I Met Your Mothers magiska väska, allt får plats!
 
 
Vi avslutade hela mässan med att äta med fantastiska Marcus och Helena! Marcus är min bästa 90-tals-såpa-kompis, han har sett alla serier jag följer OCH gillar dessutom att prata om dem. Han gjorde liksom det här armbandet till mig häromveckan så ni fattar ju varför jag adorerar honom. Helena är författare och har skrivit boken "100 hemskaste", där hon listar de hundra läskigaste saker hon vet, och med på listan är bland annat telefoner! #relationshipgoals
 
 
Årets skörd! Jag har självklart börjat läsa minst två sidor i alla.
 
Det enda jag gjort igår och idag är att sitta i min fåtölj, läsa och enjoy the silence. Och det känns som ett bra beslut, för på tisdag ska vi på inspelning av Breaking News, på onsdag börjar tjejgruppen jag är ledare för, på fredag ska jag moster och Kate på Justin Bieber och på lördag ska jag på Social Media Party!
 
Peppig_vecka_16.
/ Dravel /

Ooh this could be mässy

Jag vet inte om ni förstår min Bokmässan-pepp men jag kan lova er att den är enorm. I skrivande stund  (ja, det är tidsinställt inlägg) sitter jag och laddar upp inför mässan och kan inte inse att jag inom mindre än fyrtioåtta timmar är i Göteborg och lever life.
 
Saker jag hoppas på:
 
1) Att träffa precis alla fina personer från förra året igen.
2) Att jag har badkar på hotellet (när jag var på Mello med Rickard och kom hem 23.30 på kvällen brydde jag mig noll komma noll om tröttheten och väckarklockan dagen efter och det ska jag inte göra nu heller).
3) Att jag håller mig till max fem böcker eftersom jag ska FLYGA hem.
 
Sannolikhet att allt detta ska klaffa: 0,2 procent.