/ Dravel /

You, say what did you expect?

Ibland när jag tycker att vuxenvärlden ställer orimliga krav på ungdomar så tänker jag på att det faktiskt var de vuxna som la Djursjukhuset som fredagsunderhållning på 90-talet och att de faktiskt får lära sig att ta konsekvenserna av det.

En generation vars barndoms helgmys var att titta på sjuka kattungar på TV kan nämligen inte växa upp till mycket annat än en cynisk generation.
/ Dravel /

Dricka hemkört med cola i en uppblåsbar pool

Det är lite mulet ute. Måndag morgon. Sista mars. En timme mindre sömn. Tunnelbanan är fullpackad. 

Dessa morgnar är endast till för en sak: Att man ska minnas att allt kunde ha varit värre. Man kunde ha varit Markoolio som skulle förklara varför han inte kunde medverka i Let's Dance 2007.

Nyckelord: Juldag, bowling, bar.
Förklaring: "Stolen välte plötsligt".
/ Dravel /

Vad är det där för jävla stolpskott, var är Arne Weise?!

Nittiotalister!

Snälla, snälla, snälla, säg att det inte bara är jag som:

1) På riktigt är irriterad över att Gladiatorerna har tagit in EN NY gladiator som heter Valkyria?! Det är ju inte den riktiga Valkyria!

2) Hade Amber som förebild i livet för "hon är så glad".
 
3) Har fått ett handskrivet brev från Daggen.

Jag behöver verkligen känna att jag inte är ensam i detta.

(Sedan ordnade jag dessutom en minnesstund hemma med min syrra och hennes bästis när Zeke och Indra dog i den där horribla bilolyckan. Vi drog ner rullgardinerna och släckte ner i Lisas rum, la oss på rad bredvid varandra på golvet, tittade upp på Zeke-affischen hon hade på väggen, knäppte händerna och lyssnade på "My love" med Westlife. Men det är ju faktiskt något väldigt fint.)