/ Dravel /

You stupid fuck

Kolla! Anna kallar mig schysst förebild!

Det här är första gången någon har kallat mig det. Alltså, jag har aldrig blivit kallad dålig förebild heller, men ändå.
Och på tal om det så insåg jag tidigare idag att det förra inlägget kanske inte var det smartaste jag skrivit. "Självdisciplin, det är grejer det" efter att inte ha ätit godis på ett år, det är inte så bra att gapa ut.

Och anledningen till att inte äta godis på ett år är ingenting som jag vill att en enda en av er ska ta efter. Därför tycker jag själv att det var en mycket puckad grej att skriva.
Jag vet inte ens om ni reflekterade över det jag skrev förrän nu när jag tar upp det, men i vilket fall som helst så ber jag om ursäkt.

För ibland är jag rätt korkad. Ibland skriver jag blogginlägg snabbt och okoncentrerat för att jag ligger i Oskars knä och diskuterar Robinson med honom och mamma samtidigt som jag skriver. Ibland bloggar jag om en speciell dag och måste få inlägget publicerat innan det blir nästa dag. Ibland upptäcker jag inte att jag skriver pantade grejer förrän långt efter att de redan kommit ut i cyberspace och ni redan läst dem.

Ibland slås de här omständigheterna ihop, och då blir det som det blir.
Det blir så att korkade saker som framställs som något bra.

Förlåt, vänner. Jag ska göra mitt allra, allra bästa för att det inte ska hända igen.
/ Dravel /

Det är så det ska vara, det är så vi vill ha det

Idag är också en bra dag. Oskar och jag firar femton månader som officiellt kära, jag har hittat min klänning (den låg i... eh... en garderob inne i mitt gamla rum), och idag har jag inte ätit godis på ett år.

Kärlek, pretty dresses och självdisciplin - det är grejer det.
/ Dravel /

Allt är bra och jag går inte runt någon jävla dagdröm

Idag är en mycket mycket bra dag.
(Det där lät som en inledning i en Sune-bok.)
Till exempel:

- Under mitt engelskabokprat med min lärare idag pratade vi om panikattacker, journalistik och Sylvia Plath. När jag gick därifrån tyckte hon att det här var "a lovely start of a Friday morning". I know.
- På lektionen i medieproduktion fick jag faktiskt något gjort. Och som om inte det vore nog så fick jag Sara att jobba! Det är den största bedriften jag har gjort sedan jag klarade av Debatt.
- När vi skulle ha klassråd så fick vi istället äta pepparkakor och berätta fina saker.
- Hela min lägenhet är städad och ren. Det är helt amazing att komma hem när det är så.
- IKVÄLL KOMMER OSKAR! Om nästan exakt två timmar ska jag krama och pussa på honom hela helgen, OCH kanske efter helgen, beroende på hur länge han stannar!


Det här är en så bra dag att jag nästan skulle kunna tänka mig att gå emot alla mina principer och säga att nu är det dags för FREDAGSMYS.
Men bara nästan.

Och eftersom jag redan har sagt fredagsmys så kommer jag nu fortsätta på att gå emot mina principer och fråga er:

VAD SKA NI GÖRA I HELGEN?