/ Dravel /

Wednesday, when day, what day?

Korta reflektioner en onsdagskväll:
 
- Kul och trygg känsla det blir över Bokmässan i år. 
 
- Detta kanske jag måste ta tillbaka och den här frågan är kanske ingen man ska ta ställning i i en mening på en blogg och egentligen borde man överväga det mer och hit och dit, men spontant känner jag såhär: Om min skola haft idrott med bara tjejer hade jag kanske faktiskt gått på lektionerna.
 
- Varje kväll ser jag ett avsnitt av c/o Segemyhr på Youtube. Detta är som yoga för själen.
 
- Jag försöker lära mig Youtube, vad Splay gör, vilka profiler som är vilka och hur sponsoravtal funkar med INFLUENCERS. Igår grät jag till Therese Lindgrens "Anders har gjort slut"-klipp. Jag vet inte var detta kommer att sluta.
 
- HERRE vad bra "Follow the money" på SVT1 är! Jag är helt fast! Relationer, diskbänksångest, polisärenden, pengar Bakom Fasaden och gästspel av Anna Pihl! FEM PLUS.
 
- Nikki Amini i "Idol"-juryn verkar vass på bästa tänkbara sätt.
 
- Den 5 december ska jag lyssna på Daniel Boyacioglu på nya konceptet BOKMÅNDAG på Stadsteatern Vällingby! Alla sådana här satsningar måste maxas till ett tusen procent.
/ Dravel /

Still the one I do this for

Idag har vi varit tillsammans i åtta år.
 
Fattar ni hur länge det är? Instagram fanns inte när vi blev tillsammans. George W Bush var fortfarande president. Man var fortfarande tvungen att bli vän med folk på Facebook för att kunna se deras profiler. 1000apor.se hade sina glory days. Hultsfredsfestivalen hade både besökare och mediebevakning. ZTV visade musikvideos. Sverigedemokraterna satt inte i riksdagen. SPOTIFY HADE INTE LANSERATS NÄR VI BLEV TILLSAMMANS.
 
Och nu. Efter åtta år är jag ännu mer kär i honom, ännu tryggare, ännu lugnare, ännu lyckligare. Jag har allt, märk väl allt, och kommer aldrig att släppa det. Det är vi och inga andra och det finns ingenting och jag menar INGENTING som kan få mig att ens överväga att det existerar några som helst alternativa världsbilder än han plus jag är lika med sant.
 
Eller ja, varför ens försöka förklara något i egna ord när Beyoncé redan uttryckt det så bra? Still all up on each other, ain't a damn thing changed, my girls can tell me nothing I'm gone in the brain.
 
Alltid vi.
 
 
/ Dravel /

Säg till pengar att regna ner

Igår la jag upp en scen ur Eva & Adam som "Dagens matriark" på Skugge & Co-instagrammen, och kolla vem som kommenterade!!

 
Johan Unenge, alltså en av Eva & Adams grundare!
 
Jag blev så lycklig så jag ställde frågan jag undrat hela sommaren:
 


Och fick detta svar!
 
 
Jag är så uppe i varv av det här! Tänk om det kom en ny Eva & Adam-film! Låtom oss bedja att det finns pengar så detta ljuvliga kan hända!