/ Dravel /

Vad är det där för jävla stolpskott, var är Arne Weise?

Lördagsreflektioner:
 
- I torsdags tyckte jag att allt var förjävla segt, så då köpte jag nagelgrejer och böcker för sammanlagt 700 spänn. Oops.
 
- En av böckerna jag köpte var "Girl online" av Zoella. Detta kan bli startskottet för att jag börjar följa en youtuber.
 
- Det är vidrigt och jag menar VIDRIGT vilket näthat Rachel Roy, som pekas ut som Jay-Z:s älskarinna och "Becky with the good hair" i Beyoncés nya låt "Sorry", utsätts för. Hon fick ställa in en föreläsning på ett klädevent på grund av "personliga skäl" och så går man in på hennes instagram och i kommentarsfälten har folk skrivit en miljon bi-emojis och ba "BEYHIVE IS HERE". Fy fan alltså.
 
- Det är ändå deppigt att jag inte såg Adele igår. Alla spelningar där jag önskat att det varit självklart att köpa sittplatsbiljett och att publiken är TYST för att låtarna ska få maxas, varför var jag inte i Tele2 igår?
 
- Jag ser att Humorgalan inte ska gå imorgon utan den 2 maj?! Känner mig som Gretchen Wieners och vill vråla att the whole dance will be backwards, I am ALWAYS on your left.
 
/ Dravel /

I miss your pancakes and the late night soccer games we watched

Livet alltså.
 
/ Dravel /

Lever i bossvärlden och äger upp allt här

Hallå starta GENAST måndagen med att lyssna på Sophia Amorusos podcast #girlboss radio"!
 
Jag läste ju hennes bok i somras och blev helt fast vid henne och hennes historia och nu har hon en podcast där hon intervjuar Inspirerande Kvinnor (2016 års mest använda ord måste vara "inspirerande", jag läser det på alla bloggar och hör det i alla poddar och det är ju inget fel med det men jag undrar ibland VAD det är alla ska inspireras till?!) och den är så himla bra.

Den första avsnittet jag hörde var med Madeline Poole och från och med i lördags när jag lyssnade på den vill jag nu bli nagelteknolog.
Såhär rena, ofärgade och hela såg mina fingrar till exempel ut i helgen, det finns väl ingen salong som inte skulle anställa mig?