/ Dravel /

Got some gold here round my finger

Det här är den absolut bästa tiden på året. Javisst, tänker ni, för det är snart födelsedag, snart Lucia, snart jul, snart nyår, snart är man ledig och snart börjar Musikhjälpen.
 
Och visst, det är ju kul, men bäst av allt är att just nu säljs paljettklänningar EXAKT överallt.
/ Dravel /

It was nice even though you had your period

Jaha, här sitter jag och bölar för att jag typ fått LUMBAGO. Någonting är ruttet i riket ryggen och det gör så ooont att både sitta och stå och jag vet inte vad jag har gjort.

Men om ni vill göra mig glad när jag nu de närmsta åtta timmarna ska sitta på en kontorstol så får ni gärna lyssna på det nya avsnittet av Minnet Fullt!

Den här veckan handlar det om inget minre än mens! Vi pratar om menspanik och mens-önskan, om snälla lärare som försökte sträcka ut en hand och om Caros värsta PMS-situation någonsin.
 
LISSNA!
/ Dravel /

När det är dags för lite bra skit ringer de som vanligt

I helgen fick jag ett sms från en som DRIVER EN KLUBB här i stan som fått en avbokning från sin DJ och som undrade om jag visste någon som kunde hoppa in under kvällen.
 
Och det här kan man ju tolka som ett mass-sms som klubbägaren ifråga skickade till alla i sin telefonbok. Själv väljer jag att tolka det som att jag är en så mäktig DJ att folk inte ens vågar fråga mig rakt ut om jag vill spela.