/ Dravel /

Ta mig till Bolanche, ta mig till dans

Klockan är kvart över elva på valborg och jag är förmodligen den enda femtonåringen (förutom de andra i Sekten) i Sverige som är hemma. Fast det har varit drag idag ändå. Vi grillade och chillade.
Idag träffade jag Linn Stålberg på Ica! Idol-Linn, foto-Linn. Jag blev pretty starstruck. Men hon kände igen mig och vi pratade och hon var trevlig.

Sen grillade vi och drog ut på Noret. Där var det absolutely no drag whatsoever baby. Så vi gittade hem igen.

Jag skulle ge huuuur mycket som helst för att vara på WAABs releasefest på Bolanche just nu. Återigen varför var det Lisa som blev 89:an i den här familjen?
Fatta hur mycket Bolanche hade ägt. Jag har ju aldrig ens sett WAAB live. Jag har bara pratat med dem som civila personer men aldrig sett dem giga. Så nu jääälar hoppas jag på P&L.

Jahaja, mina vänner, eftersom jag varken har a party to komma in på eller ett falskleg så ska jag nu gå upp och lägga mig på sängen och läsa Linda Skugge.
What loser am I.
(men jag kommer i alla fall inte spy imorgon.)
/ Dravel /

Marcus Hellstr...f'låt Wallner

Kolla vad jag hittade hos WAAB-Love! Marcus med vänner gör en fantastisk cover på För En Lång Lång Tid.
Den där Jag Hatar Att Jag Älskar Dig-killen kan slänga sig i väggen, den är såå 2007.

Presskonferensen var förresten very söt. Och det här var a case of miracle, som jag önskade mig i förra inlägget. De sköt fram konferensen till halv tre, vilket gjorde att jag precis hann hem, sparka av mig skorna och knäppa på datorn för att se den.
 De läste upp min fråga (''om någon stor artist skulle joina er, vem skulle ni vilja att det var?'') och förklarade på svenska varför de alltid pratar engelska.
Sweetness på hög nivå.

Sen sa de på radio att de ''inte har samma attityd som de andra borlängebanden''. Dagens underdrift. What About A Band? är det enda borlängebandet jag vet som inte tror att de är Mando Diao.

Nu är problemet bara att jag inte kommer in på Bolanche imorgon. Lisa, varför var det du som blev 89:an i den här familjen?
Men jag ska CDona deras platta Yes Please. Sen får jag förhoppningsvis se dem på P&L.
Så sms:a Groovescenen38 till 72790. Och cross your fingers.
/ Dravel /

WAABs nya är söt och jag vill sluta tidigare

Lovely What About A Band? har lagt upp en ny låt på MySpace. Den heter Balancing.
Jag har aldrig hört ett sötare sound. I'm From Barcelona, Lucky Lucky Pigeons och Those Dancing Days kommer aldrig ens i närheten.

Idag ska jag försöka skynda mig hem för att hinna kolla deras presskonferens på internet. Den börjar klockan två och jag kommer förmodligen inte hinna på grund av mattelektion (kom igen, Inga, vi kan jobba hemma!), men in case of miracle ska jag i alla fall försöka.

Jag ska deffi hinna till deras radiospelning som är klockan fyra. Då jääälar. De kommer äga P4.

För övrigt är Nyhetsmorgon asbra idag. Marcus Birro och Peter Ottsjö har varit gäster. Men som jag har undrat över förut: Var fan är Fredrik Strage? Har de tagit bort honom?
Dissers.