/ Dravel /

Oh, elope with me, Miss Private, and we'll sail around the world

I veckans Metro tar jag med er på en underbar resa genom Sverige. Där kan man se hur jämställt vårt land är, med mig som guide på hela turen.
 
Varsågoda och läs
/ Dravel /

I need you to protect me

Jag skrev precis en krönika där jag nämnde tamagotchis. Jag insåg då att de som är målgruppen för krönikan inte ens var födda när tamagotchin blev årets julklapp.
 
Efter att jag lagt mig ner på golvet och hyperventilerat ett tag kom jag på att det var så himla sjukt/roligt/tragiskt att jag döpte min tamagotchi till Daisy efter denna låt. Anders Glenmark och Stefan Sundström, det var vad jag fick lyssna på som fyraåring. Men så blev jag ju borgarbracka också, det var kanske inte så konstigt.
 
Då är denna låt tusen gånger bättre. Alla dessa hightech videos i slutet på 90-talet som gick ut på att de var inuti en dator med tusen tecken text per rad, varför slutade de aldrig produceras i tid?
 
/ Dravel /

I still don't get why Greg and Jenny would give us a fake number!

Nej, det spelar ingen roll vad ni säger, det ÄR så himla roligt när folk kommer hem från en 25000-kronorsresa till andra sidan jorden och så frågar man hur de hade det och så är de helt lyriska och det första de vräker ur sig är inte att det var så underbart VÄDER eller att det var så skönt att bara KOPPLA AV eller att stränderna var helt MAGISKA, utan det första de hyllar efter dessa två veckor på en helt annan kontinent som de planerat i ett halvår och betalt en månadslön för är:

"Vi träffade två jättetrevliga svenskar!".