/ Dravel /

These days go by so fast, these days of ours

Min föräldraledighet just nu i siffror:
 
4 - antal gånger jag varit på Öppna förskolans uteverksamhet senaste veckan (av 5 möjliga gånger).
 
100 - antal procent av de andra föräldrarna där som jag tänker "hoppas de är här idag också!" om när jag går dit eftersom de är så MYSIGA att prata med.

1 - antal avsnitt
 av Big Brother jag sett eftersom det är så JÄLA ojämnt ljud i det programmet så jag pallar inte titta på det, vilket gör att jag prioriterar Alla mot alla istället.
 
34893457435 - antal minuter jag lägger på att torka, sopa, tvätta, plocka och skrapa (ja, med spisskrapa) bort matrester från köksbord, matstol och köksgolv varje dag.
 
2 - antal måltider varje dag jag hållit på att lose it eftersom det varit så kaosigt och hon kastat runt all mat och kletat den i håret och inte velat äta någonting och bara skrikit och gnällt och vänt bort huvudet.
 
100 - antal kilo lättare jag därför blev när hon igår drog i sig en hel sötpotatis medan hon megasmilade och sittdansade till "Fingers crossed" med Agnes på P4.
 
50 - antal munskydd som fanns i paketet jag köpte igår och la i vagnen och därmed nu är lika obligatoriskt som blöjor att ha med oss när vi lämnar hemmet.
 
14 - antal kronor en liter Oatly kostade på Lidl förra veckan och jag blev så lycklig eftersom jag precis upptäckt att det är min godaste dryck, för självklart kom dagen då jag skulle prova havredryck till slut, och självklart visade det sig att en DRYCK som smakar overnight oats var något jag skulle kunna tänka mig att bada i.
 
1000 - antal artiklar jag såklart läst om att Oatly är jättekontroversiella eftersom de tagit in någon skogsskövlingsinvesterare som därmed går emot allt de står för, jag vet jag vet, men för tillfället är allt med mat (min egen och mitt barns) ett sådant projekt för mig att jag vänligt men bestämt tillåter mig själv att inte tänka så mycket på moral som man kanske borde när jag väl hittat ett livsmedel jag faktiskt äter.
 
78 - antal minuter jag igår pratade i telefon med en i mitt morsagäng som flyttat – och samtalet slutade ändå med "men guu vi har inte hunnit prata om NÅGONTING vi måste ta en gång till nästa vecka!".
 
0 - antal gånger jag lyssnat på en branschpodd sedan 29 januari.
 
2 - antal mail jag i snitt får varje dag, och som nästan uteslutande är nyhetsbrev eller "Förnya din webbdomän" och därmed inget till mig personligt.
 
18 - antal år jag skulle kunna tänka mig att vara hemma med barn.