/ Dravel /

Jag känner mig som John-John i Vinterviken, jag har inte hört så många visslingar sen Wikileaksen

Onsdagsreflektioner:
 
- Men alltså hallå, vad händer ens med sommaren? 11 grader i Leksand och noll badtillfällen vid Maltesholm. Nu i juli har jag inte gjort någonting, jag bara cyklar omkring här i förorten och läser Per Hagman och ser Pretty Little Liars. Har ni hört någon mer deprimerande sommartillvaro?! Och det är livsfarligt för plånboken med kalla somrar, jag vill inte ens tänka på hur många gånger jag dragit kortet i Vällingby city bara de två senaste veckorna. Jag vill ha 27 grader och sol och Mälaren och solglasögon som halkar ner på näsan och after sun i duschen, inte kofta, tights och storm.
 
- Såhär såg jag ut på Caro och Emelies bröllop i lördags (<3) och det var ju en fin outfit och så men jag undrar: VARFÖR görs inga öppna skor för alla som inte kan gå i klackar? Det var en sådan lyckodag när jag sprang på dessa för jag får aldrig tag på platta skor som ändå är fina. Jag hittar inget mellanting mellan Birkenstock och sneakers.
 
 
- Jag och Oskar har kommit in i en svenska-komedier-från-sent-90-tal-period och sett "Ogifta par" och "Vuxna människor" och ikväll ska vi se "Känd från TV". Det här är några av de roligaste filmer jag sett. Jag vill bli bästis med Fredrik Lindström.

- Vi såg även "Vinterviken" förra veckan, och det finns ju kanske vissa saker i skådespeleriet att önska men SHIT vilken fantastiskt foto! Så fina stockholmsskildringar. Och samma dag som vi såg den postade Marcus hem boken till mig (jag nämnde en gång att den alltid är utlånad på bibblo <3<3<3), så nu läser jag den och tänker på "Bomberjacka" med Alaska.
 
/ Dravel /

You dirty little liar!

Jag måste på riktigt sluta med den här livsstilen som består av att se Pretty Little Liars precis innan jag ska lägga mig. Inatt är tredje natten på en vecka som jag vaknade och var livrädd för att jag var säker på att någon var i vår lägenhet.
 
Men jag fattar inte vad jag annars ska göra, den här serien tar ju upp hela min hjärnkapacitet på dagarna! Jag tänker bara på Hannah hela tiden och TV:n är som en magnet, jag tänker "idag ska jag bara se ett enda avsnitt" och så blir det tre före lunch ändå.
 
Det enda jag är skeptisk till är att jag precis just idag börjat på säsong två och jag fattar inte riktigt hur de ska hålla ihop handlingen i fyra år?! Det kommer ju säkert bara att bli sämre och sämre, lex O.C. Detta är mina teorier hittills som jag i varje avsnitt tror ska uppenbara sig:
 
- Jenna är egentligen inte blind.
- Ezra är mycket mer inblandad än någon vet (han skulle kanske till och med kunna vara A).
- Paige kommer att lägga dopingmedel i Emilys väska så hon inte får stipendiet till universitetet.
 
Nu måste jag maxa tittandet innan vi åker iväg på semester för då kommer ju abstinensen inte att vara nådig.
/ Dravel /

I bought it!

Mina bästa köp hittills under 2017:
 
- Min cykel.
- En puderrosa sittpuff från NK (min present till mig själv för att min firma gick så bra den här våren, hälsningar från borgarbrackan).
- Min fidget spinner. Jag håller i den hela tiden, när jag läser, ser på Pretty Little Liars, pratar i telefon... Däremot fattar jag faktiskt inte varför lärare förespråkar att eleverna ska få ha dem på lektioner i skolan, för man kan ju inte göra någonting förutom ovanstående sysslor när man håller i dem! Man måste ju sitta blickstilla för att inte tappa dem, det måste vara helt omöjligt att räkna mattetal när man håller i dem. Eller så är det bara jag som inte lärt mig alla häftiga tricks och därmed inte kan koncentrera mig på något annat än att hålla igång snurrandet hela tiden.