/ Dravel /

Vet du alls vem du varit, vet du ens vem du är?

Jaha, så Lars Beckman googlade sig själv och hittade inlägget jag skrev om honom igår.

Om det är såhär det står till med uppfattningsförmågan och läsförståelsen hos Moderaternas politiker så är det ju, som någon annan twittrare skrev till honom, inte konstigt att Sverige ser ut som det gör.
 
Kämpa Björklund.
/ Dravel /

Are you aware that you're still talking?

Alltså, Lars Beckman från Moderaterna vill förbjuda tiggare och svarar Aftonbladet på frågan "På vilket sätt hjälper det tiggare att införa ett förbud?":
– Det är en markering från samhället att det inte är okej att du sitter här och tigger. Det kan aldrig vara bra att unga människor tigger i stället för att skaffa sig utbildning och jobb. Vi måste hjälpa dem att nå dit, säger Lars Beckman.

Synd att jag inte är i Almedalen. Det hade nämligen varit värt att frysa häcken av mig och mingla med fulla twittrare om jag fick gå fram till Lars Beckman och visa detta tre sekunder långa klipp: 

/ Dravel /

Nu rätar vi på ryggarna och röstar rosa

Ikväll går Fröken Frimans Krig i repris! SVT1 20.00. Året var tidigt 1900-tal och den enda skillnaden mot idag är att den här diskussionen numera tas på Twitter istället för på hemliga möten som inga män får komma till.