/ Dravel /

Yes I understand, you're doing your job the best you can

Några grejer jag funderar på just nu:
 
- Hur kan så många ha en ÅSIKT om Anders Tegnell? Hur vet man liksom om han har rätt eller fel? Jag har aldrig utrotat en global pandemi, jag har ingen aning om hur man gör det, så jag känner mest att han verkar väl... bra på sitt jobb? Eller? Det vet vi ju inte än? För mig känns det lika konstigt att tillbe Tegnell, Löfven och övriga myndighetsmänniskor och politiker som att hetsa mot dem.
 
- Jag tar tillbaka allt jag sa om att jag hade för lite TV-tid för allt jag vill se, för nu har ju Alla mot alla slutat! Det är så deppigt att varje dag nu inte längre ackompanjeras av Filip Hammars konstaterande att "... så ÄR det" eller frågor som avslutas med "eller känns det bara så?".
 
- Ana Diaz nya album "Tröst och vatten" är så himla fint. Låtar om att BADA som läkning går såklart inget annat än rakt upp på min favoritlista, och "Bättre sen", sicken underbar P4-pop!
 
- Just nu läser jag Min tur nu av Angie Thomas. Jag gillade The hate U give och har peppat för den här länge, men mitt problem är följande: Efter den här har jag tänkt sätta tänderna i Annika Norlins novellsamling, som har legat här och BRÄNT i två veckor. Men så läste jag tusen intervjuer med Adam Svanell i helgen så nu måste jag läsa hans bok "Anonyma prestationister" direkt! Vilken ironi: Att vara stressad över att hinna läsa en bok om utmattning så fort som möjligt.
 
- Har ni sett Iliza Shlesingers sketchshow på Netflix ELLER? Hon är min roligaste komiker och nu har hon släppt program med bara sketcher! Ingen och jag menar INGEN kan sätta fingret prick på tillvaron och kraven för kvinnor 2020 som Iliza Shlesinger. Alla i hela världen måste se hennes standup-shower, den om att gifta sig är så otroligt rolig.
 
- "Höga förväntningar" är begreppet som sammanfattar min känsla inför Pär Lernströms nya talkshow som ska börja 23.00 måndag till onsdag.
 
- Mästarnas mästare har fått mig att undra två saker om Sanna Kallur:
1) När hon gick över till att bara heta Sanna i folkmun (i början VAR hon faktiskt Susanna för hela svenska folket)
2) Hur jag ska göra för att bli kompis med henne.