/ Dravel /

I know a thousand girls who'd go wild

Prideveckan har börjat, men den peakade redan idag:
 


/ Dravel /

Who permitted you to intrude, so unelegant and rude?

Här sitter jag och Pride-peppar med Disease från The Arks sista spelning (fast jag låtsas som att det var vilken spelning som helst, för mig var den magiska spelningen på P&L det året deras sista för den där kvällen på Gröna Lund slutade så jääla illa och jag vägrar gå med på att jag var så miserabel när jag såg dem sista gången. Det finns många saker jag kan låta passera och ha överseende med när det kommer till vänskap men att förstöra The Arks sista konsert gör man helt enkelt inte, tack och hej) och jag undrar lite hur det här med Youtubes related videos funkar. 

Finn ett fel:

 
/ Dravel /

Chandler has a jewellery box?

Nej, jag är ledsen kära med-debattörer men jag ser inget problem i män som kämpar för feminism när de får en dotter.

Jag tycker faktiskt inte att vi har tid att sitta och ifrågasätta VAD DET EGENTLIGEN BEROR PÅ när folk säger sig vara feminister, för mig spelar det ingen som helst roll om anledningen till att Modiri/Lamotte/Fridolin fått upp ögonen för jämställdhet är att de fått barn eller att de läst Nina Björk.
 
Varför är det viktigt? Det som är viktigt för mig är att fler män vill kämpa för kvinnors rättigheter och jag skiter faktiskt i varför. Så länge en partiledare jobbar för mer feminism i riksdagen är jag nöjd, anledningen till varför hen gör det är mig så oviktig. 
 
Tiden tickar, våldtäkterna fortsätter, lönerna skiljer sig, ätstörningarna lever vidare. Är det verkligen anledningen till mäns feminism vi ska diskutera?