/ Dravel /

Jag hatar åldersgränser

Och ey, är det ett skämt? Moneybrother gigar i Falun, med FLORENCE VALENTIN. PÅ HARRYS!!

Jag kommer inte in på Harrys de närmsta tre åren, och nu är två av mina favoriter där samma kväll. Jag förstår inte varför de gör såhär hela tiden, varför de alltid låter artisterna giga på ställen med 18- och 20-årsgränser?
 Ta Sugarplum, till exempel. De spelade på S2 i Borlänge i höstas. Där måste man vara 18 för att komma in.
Hur många fans över 18 har de egentligen? Om sanningen ska fram, Victor, så är de flesta som gillar dig och dina kompisar runt 14-16 år.

Moneybrother, okej, honom kanske man diggar om man är över 20. Men Florence? Vad fan är dealen med åldersgränser?

Jag flippade för någon månad sen ut på Goldrush, när Maia H och Tallest var där och det var 18-årsgräns. Snart kommer Miss Li dit, och efter henne är det Slagsmålsklubben. SLAGSMÅLSKLUBBEN. ÖVER 18 ÅR.
Jo tjena!

Folk som gillar SMK är i min ålder (jag är fjorton) och lite äldre, men inte mycket äldre än 18, skulle jag tro, efter det jag har hört. Jag vet en person som gillar dem. Hon är 19. Det är också den enda över 18 som jag vet.

Så helt Sirviöst. Varför håller de på såhär? Kan de inte skicka packet till typ Kupolen eller något? Nej, inte det heller, glöm det.
Men Cozmoz kanske. Eller vad fan som helst, bara själva målgruppen för banden faktiskt får se sina idoler istället för stupfulla 27-åringa killar som ska ut och ''ta ett järn med grabbarna efter kneget vettu'' och bara förstör giget?

Det är mitt tips. Ni gör klokt i att ta vara på det.
/ Dravel /

Heavy tillbaka, Keith vs. Markus är kul och Pete är grann

HEAVY IS BACK! DD har idag startat upp DD Fredag igen och Heavy är tillbaka.

Annars tycker jag att Keith vs. Markus Larsson är det roligaste på länge. Vem fan kommer ens på idén att skälla ut en recensent för att han sågade ens gig?! Jo, en världens största rockstjärnor, tydligen. Det är så jävla klockers. Jag garvar varje gång jag läser något om det. Det är humor på hög nivå!

Och Marit Bergman skriver om bland annat rutiner och utbrändhet i sin krönne idag. Där är en så grann bild på Pete som gör att jag bara vill dö och återfödas direkt som Kate Moss år 2005-06. 
/ Dravel /

Eftersnack

Okej, jag erkänner att jag har blivit påverkad av friidrotten. Så nu ska jag ha EFTERSNACK. Och inte vilket eftersnack som helst, utan eftersnack om sommarlovet.
Såhär var det:

JUNI:
Juni var en surreal blur, om jag får citera filmen Mean Girls (det är inte med stolthet, men det beskriver juni ganska så bra), av folk som förändrades = oro = magont = Lanzo. Det hängde ihop, det där.
 Det var mycket sitta uppe till sent på nätterna vid pappas dator nere (i början av sommaren funkade inte internet uppe), tills det blev för creepy, vi fixade internet och jag satt vid datorn uppe.
Det var The Ark och Montezumas som gjorde soundtracket och på dagarna lekte jag med min nya diggi och spelade lite gitarr. Peace & Love var självklart höjdpunkten och det var där Heavy-stalkingen började.

JULI:
Nästan hela juli passade jag Lucas på dagarna, så det var att cykla med honom, läsa Tom & Jerry och kolla Byggare Bob som var grejen.
Det var magont där också, men inte riktigt lika mycket. Heavy var grejen, och efter att jag träffade honom på Gessle blev det givetvis besatthet.
Folk började msn:a låtar, till exempel High Drama med Laakso som blev the shit i juli. Det var här någonstans som jag insåg hur mycket jag ogillar folk som blir toffel.
Jag la ner gitarren (synd) och har inte spelat since.

AUGUSTI:
Jag drog till Stockholm i början av augusti. Nu har jag köpt min Heavykamera (Canon 400D:n) och jag fotar hela tiden. Jag har för inte alls längesen sagt till folk vad jag tycker att de har gjort, och det var förjävla bra gjort av mig. Bra mig själv, det lönade sig, folket ändrade sig och jag blir glad.
Det var, fram till skolan började, mycket sitta uppe vid datorn länge i augusti också. Djupa msn-konversationer till tio över tre på natten är skiten. Fast bara om det är med rätt personer och rätt timing. Annars är det bara skit. I obestämd form.
 Just nu är det Babyshambles och Florence Valentin som är the shit. Jag har en känsla av att Pete och gänget kommer sätta prägeln på hela hösten. Inga problem alls, oh nej, aldrig aldrig. Jag har bara fått den känslan. Men gärna för mig!

Så det är väl sommaren i stora drag, skulle jag säga. Nu jävlar tycker jag att det ska bli höst.