/ Dravel /

I'm fairly good at getting people inspired but I'm awfully bad at saying goodbye

Min praktik slutade idag. Så himla sad, jag har haft så sjukt roligt. Dock kom jag på när jag åkte hem att jag borde ha gjort typ chokladbollar eller något och ha värsta AVTACKNINGEN, men det var ju såklart för sent.
Därför kom jag på att jag istället kan dra trafik till min chefs musik! Så gå in här och lyssna på Petter. (Han är dessutom mucho bra, så det blir win-win.)
 
Nu ska jag försöka sova bort denna huvudvärk. Vad ska jag GÖRA åt denna smärta som inte ger upp? Jag orkar inte en till sommar med panikheadache, varken vatten eller Ipren eller ostbågar hjälper. Förra sommaren var bland det värsta jag varit med om, körde bil i Leksand och fick typ synbortfall. Extremt obehagligt.

Jaja. Nu ska jag läsa tidningarna och somna till något bra radioprogram. Äntligen börjar P3 Dokumentär igen på söndag, har haft sådan absti! Mest ser jag fram emot att se om de har gjort något program om mina förslag. Hoppas på alla.
/ Dravel /

You were sitting next to Smelly von Brownshirt

Alltså förlåt mig men allt som inte är P&L just nu känns så... obetydligt.

Medan jag försöker återhämta mig kan ni väl kolla på den här videon? Jag såg den för något år sedan och hade totalt glömt bort den fram tills förra veckan när jag var på ett möte där projektorn krånglade och jag plötsligt kände mig som någon i detta klipp.
Mycket moget och mycket roligt.

/ Dravel /

Har du vaknat efter kraschen, har du samlat dina saker?

Nej, Winnerbäck, jag har inte hämtat mig från igår.
Idag gråter jag i alla fall ut i DT, som man ser på denna bild.
Du och jag, Laila. 

Igår satt jag och Petter och såg på presskonferensen tills vi enades om att det var för plågsamt att titta på så vi åkte hem istället. Och idag läser jag ikapp allt som sades och det var nog tur att jag inte såg det live för då hade jag suttit där på Swedenborgsgatan och bölat the whole way home.

Imorse höll jag på att börja gråta när jag såg Ronnys och Pelles facebookstatusar. Bland det tyngsta jag någonsin läst. 
Som Geri sa: It was sooo painful.

Här kan man i alla fall läsa min minneskrönika till P&L