/ Dravel /

Men frågan är

Frågor jag ställt mig under julfirandet i Leksand:

- Hur mycket gräddfil kan ett programledarpar ha på SVT?
- Finns det någon gräns för hur mycket jag kan avguda Frida Hallgren aka Lottie Friman?
- Hur coolt är det inte att Martina Haag mer eller mindre har gjort ett överraskningssläpp fast med böcker istället för album?
- Visst var det här den bästa låttexten till en julsång som någonsin skrivits?
/ Dravel /

Hold my hand, I wanna move on

Hösten är aldrig över förrän vi åker till Leksand för julfirande - och nu är vi här. Jag är SÅ GLAD att hösten 2017 är slut.
 
Saker jag vill göra 2018:
 
- Sälja vår lägenhet, gärna för lite mer än vi köpte den för.
- Köpa en trea på någon av matriark-gatorna i Fruängen (alla gator där är uppkallade efter historiska kvinnor, jag vill SÅ bo på Barbro Alvings gata!).
- Kunna fortsätta vara egen.
- Åka till London.
- Glo mindre på Instagram.
- Läsa färre bloggar.
- Hålla liv i min pelargon.
- Åka till Bokmässan själv och bo på Avalon igen.
 
- Återuppta zumba eller börja på sh'bam någonstans (jag borde pallra mig iväg till Vällingby men engångsträning blir såå dyrt och jag vågar inte signa upp mig på något gym förrän jag vet var vi ska bo!).
- Läsa klart Mina drömmars-stad-serien.
 
Det känns som vettiga mål.
/ Dravel /

I wanna write a message to you every day at ten o'clock in the evening

Johanna Kajsons julkalender hade ett så spännande inlägg idag: "En person jag skulle vilja ringa idag".
 
Varje dag sedan den 18 september 2013 tänker jag på saker jag hade berättat för Kristian om han var här. Jag VET att han hade sagt så bra saker om Virtanen-dramat och jag tänker så ofta på när han inledde ett sms med "hörru Sporty Spice" när jag galde ut på sociala medier att jag var så lycklig över att jag sprungit två kilometer och det inte alls var så långt som jag trodde. Ibland läser jag om de sms som finns kvar efter att min telefon raderade alla meddelanden, jag har printscreenat dem tusen gånger.
 
Förutom Ljunggrens har jag nu varit på alla ställen jag varit på med honom. Jag har varit på Gildas med Madde och på Shanti med Oskar och till och med i hans hoods i Hägersten med Birds på en grillkväll. När det här publiceras är vi i Leksand och i mellandagarna åker vi vår vanliga runda till Kvarnsveden och tänder ljus vid graven.
 
Jag vill aldrig ringa någon eftersom jag inte gillar telefoner som kontaktmedium, men för att få prata med honom, om så bara ett Robinson-samtal i en minut (kommer ni ihåg när någon av deltagarna skulle ringa sin fru och hans barn svarade och inte fattade att de skulle ropa dit mamman och tiden rann iväg så de inte hann prata?), så skulle jag göra vad som helst.


*Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.