/ Dravel /

But now we're going round in circles, tell me, will this deja vu never end?

Okej, just nu läser jag Cirkeln och min spontana känsla efter ungefär hundra sidor är:

VARFÖR HAR NI INTE SAGT NÅGOT?!

Den är ju asläskig! Jag har drömt mardrömmar varje natt sedan i onsdags! Efter denna ska jag enbart läsa mysiga böcker av Sophie Kinsella för det här är ju bland det obehagligaste någonsin.
/ Böcker /

Och Satan trycker play

Nu är det längesedan jag skrev något om böckerna jag läser här! 

När jag åkte hem från mellon i Göteborg var jag glad över att helgen gått så bra och ville köpa en present till mig själv, så jag åkte från hotellet en timme innan tåget skulle gå för att jag skulle ha tid på mig att gå och glo inne på Pocket Shop. Där hittade jag den ultimata boken som jag dessutom haft på min läslista ett tag: "Hämnden bär Prada" av Lauren Weisberger!

Jag har inte läst "Djävulen bär Prada" men jag har sett filmen och när jag nu hittade uppföljaren i bokform var jag ungefär som Rudolf i "Sunes jul" när han hittar den perfekta julgranen och lyckligt vrålar "BJÄLLERKLANG!". Jag älskade nämligen den här boken.

Den handlar om Andy, huvudpersonen i "Djävulen bär Prada", som tillsammans med sin dåvarande mardröms-kollega Emily nu har dragit från Miranda Priestleys hemska kontor och startat en egen bröllopstidning som går som på räls, tills en dag de får ett erbjudande från Miranda som påverkar både deras tidning och deras själar.
 
 
En grej som jag älskar extra mycket är att Lauren Weisberger får läsaren att känna sig så smart, för man räknar ut saker som tar Andy typ hundra sidor att inse. Jag utgår från att det är ett medvetet drag av Weisberger, för jag kan ju bara tala utifrån mig själv men jag som läsare satt och hetsvände blad och försökte telepati-vråla "men när ska du FATTA?!?" till Andy. 

Och i övrigt innehåller den allt annat som man trodde att den skulle göra: New York-skildringar, kärlek, vänskap, karriärsbeskrivningar och kläder.

"Hämnden bär Prada" får fyra av fem tamagotchis.
 
/ Dravel /

Vi kommer inte hem förrän vi har fått det vi vill ha

AH OKEJ! Nu känner jag och Caro oss som sådana businesswomen så ni kan inte ana, för i veckans Minnet Fullt har vi gjort ett samarbete med fina Libresse

Det handlar om att vi gjort veckans Veckans Ord till tävling! Ni lyssnare ska förklara ett ord för oss, och om ni skickar rätt förklaring till minnetfullt@gmail.com så kan ni vinna VARSIN ÅRSFÖRBRUKNING AV MENSSKYDD!

Det här är med andra ord A-S-H-Ä-F-T-I-G-T, så jag tycker verkligen att ni alla ska tävla.
 
Lyssna på podden för att höra vilket som är ordet ni ska förklara, och skicka alltså svaret till minnetfullt@gmail.com innan den 4 mars klockan 23.59 så kan ni vara en av tre personer som vinner en årsförbrukning mensskydd!

Jippie!

(Och alltså, jag vill ju inte vara hotfull eller jobbig eller så men ni typ måste tävla, för det blir så stelt för oss att säga till Libresse att "asså näääee det var ingen som deltog".)