/ Dravel /

Oh, bath salts would be nice!

Ikväll ska jag och Sophia till en FOTBADSBAR.
 
Jag har sällan varit så glad att jag flyttade till Stockholm.
/ Dravel /

I'm trying to think of the last time I opened a door and you weren't there

Imorse vaknade jag till Nymo söndag där Darin pratade om sin resa till ett barnhem med SOS Barnbyar.
 
Jag undrar när jag senast vaknade till Nymo söndag och Darin inte var där och pratade om sin resa till ett barnhem med SOS Barnbyar.
/ Böcker /

Som en hund som varit hungrig i mil

När jag var på Bonnier Carlsens bokmingel i maj fick jag med mig en goodiebag som bland annat innehöll en A4-version av manuset till Jessica Schiefauers nya roman "När hundarna kommer". 
Den släpptes nu i veckan och jag läste den förra helgen (har tänkt på den hela sommaren men det har varit så svårt att ta med den någonstans när det är en pappersbunt på typ 300 A4-sidor) och den var så himla fängslande.
 
 
Boken handlar om Ester och Isak som blir tillsammans. I precis samma veva som de hittar varandra hittas en femtonårigpojke ihjälslagen vid en sjö. Det visar sig att Isaks lillebror Anton var med när det hände, och när små ledtrådar i form av nazistisk musik och torshammare dyker upp blir historien ännu mer obehaglig.
 
"När hundarna kommer" är en så PROFFSIG bok. Jag kunde verkligen inte slita mig från den för den är så fantastiskt skriven, både språket och karaktärerna känns så ÄKTA och Jessica Schiefauer är verkligen en... SKILLAD författare, i brist på bättre uttryck. Dialogen är så verklighetstrogen och karaktärerna skildras på ett så försiktigt och noggrant sätt att ingen av dem känns rakt igenom ond, oavsett deras handlingar.
 
"När hundarna kommer" får fyra av fem målarböcker.