/ Dravel /

Vilken jävla modebloggare!

Hejdå Youtube, nu har vi sett allt.
Det här, mina vänner, är fantastiskt. Jag trodde inte såna här människor fanns. Det här är såna som folk härmar när de leker fjortisar eller Björn Gustafsson härmar när han leker brat. Jag trodde inte att de fanns på riktigt.
Det är såhär man målar upp en bild av modebloggare, men innerst inne tror man inte att de verkligen finns. Ungefär som med spöken. Eller Grynet.
Men den här videon visar att de faktiskt finns. De där riktigt platinablonda brudarna som säger heeeeeej och pratar om vad man ska äta och inte och använder ord som ''fooda'' och ''onytta sig''.
De finns faktiskt.

Men jag måste veta mer om den här bruden alltså. Hon fascinerar mig. Hur kan man frivilligt lägga upp 124 (jo, 124) såna här videos på sig själv på Youtube och faktiskt förvänta sig att folk ska titta på det?
Och ännu mer intressant, tror hon själv att folk ska svara på dem? I en av dessa 124 videos säger hon ''heeeeiii, hur är det med er?''.
Tror hon att folk kommer kommentera ''jotack, det är chill, och bilen går bra?''.

Jag skrev precis till Lefix på msn att han måste skjuta mig om jag blir som hon. Han lovade det.

/ Dagens replik /

Dagens replik

(Matsalen)
Lefix: - På Yran så stod ju jag längst fram vetdu, jag blev klämd och svimmade för det var så jävla mycket folk och efter en halvtimme vaknade jag upp i sjuktältet. Det är festival det!
Fridah: - Det är ju jävligt manligt att vakna upp där... Men vilka såg du, The Hives va?
Lefix: - Nej det var Snook!

Man kan faktiskt inte gå runt och skryta med att ha svimmat efter en halvtimme på SNOOK.
Jag tycker det är lite pretto.
/ Dravel /

Dawson's Deal?

Vad är dealen med Dawson's Creek? Jag skulle hemskt gärna vilja veta vad det är som gör att jag trots att jag skäms för det kollar på det varje dag jag hinner.