/ Dravel /

Where do I begin?

Saker som tar upp så mycket plats i min hjärna just nu att jag inte har någon möjlighet att få ihop alla tankar om det:

- Rättegången om Vårby-nätverket och Encrochat och kidnappningar och artister och P3 Guld
My GOD, det är för mycket information och trådar och kopplingar för att det ska vara hanterbart! Jag lyssnar på P3 Krims lysande två avsnitt om fallet och läser alla DN-texter men det är som en mycket rörig, utsträckt och likväl spännande Breaking Bad-säsong så jag hinner inte sortera upp allt förrän det publiceras ny fakta. 
 
- Liberalernas status
Ingen ordning på allting.
 
- Alla poddar som släpps på torsdagar
Av princip lyssnar jag numera inte på nya podcasts som släpps på torsdagar! Man hinner ju inte?! Det finns för många och de är för bra – kan vi inte införa en riktlinje om att alla som vill starta en ny podd endast får släppa den på lördagar eller onsdagar?
 
- Josefin Soncks bok "Jag måste sluta tänka på Patrik Lundgren"
Hallå medie- och kultursverige, vad håller vi på med? Varför fylls inte sida upp och ner med den här boken? En 30-årig tjej som jobbar på produktionsbolag, har en matproblematik och IBS-mage och är fullständigt totalt obegränsat besatt av en medieman och sitter i timmar med allt från analyser av hans jobbmail till backtracking av hans frus bilder på sociala medier för att räkna ut vilket år de kan ha träffats – OCH allt detta blir alltså INTE en till i raden av romaner om stökiga unga kvinnor som Lever Destruktivt utan en bok som faktiskt både är rolig och säger något om såväl osäkra anställningar i mediebranschen som psykologiska spel och dejtingstrategier. En applåd.
 
- The Weeknds låt Save Your Tears
Jag är säkert mega-efter, den kan ha släppts för tusen år sedan, men häromdagen hörde jag den för första gången och den är allt jag vill lyssna på.   
 
Göran Lambertz
Som Lars Winnerbäck hade sagt: Du borde kanske tänkt på konsekvensen mer än kicken, idiot.