/ Dravel /

And if you ever get hopelessly poor, even if you lose it all, I just know I'm gonna love you more

Det här är jag och min Maja.

Hon är en så himla bra person, som känner mig så himla bra.

Typ bättre än jag själv, faktiskt, och det är ju pretty fantastiskt jobbat.

Fast så är hon ju också ganska fantastisk. En av de bästa jag känner, till och med.

Om jag fick bestämma så skulle det fortfarande vara vårvinter 2008, och vi skulle fortfarande gå på Åkerö, sitta i fönstret i cafeterian, sjunga The Long Blondes, lyssna på Doktor Kosmos, säga "we've got friends in common, aha, you look great, thanks, WE TOOK THE LAST TRAIN..." och sedan sluta eftersom vi inte kunde så mycket mer av Laaksos Västerbron just då, diskutera What About A Band? och försöka komma på någon anledning till att sms:a Goran (herregud), göra rebusar över olika låtar, sjunga Beebop Beebop leave my heart alone, säga "jag ska gå Teknik" med olika röster, skämmas över hur obsessed vi var av Sober Inflows bara ett år tidigare...

Åh. Vad var dealen med att börja gymnasiet egentligen?
/ Dravel /

You say Frans & I whistle

Hahaha, I love Frans. Han är som min egen Stanford i Sex & The City.

Ja, fast på ett bra sätt, alltså.
(Och ja, rubriken är härifrån.)
/ Dravel /

Nej, vi passade aldrig ihop, för du passar inte ihop med någon

Oh my. Jag har precis haft religion - med IP. (För er som är födda före 1985 så kanske jag måste förklara att IP är Industriprogrammet).

Något ljushuvud på vår skola har bestämt att MP3 ska ha idrott OCH RELIGION med IP. Det är inget annat än ett skämt.

Jag vet inte hur det är med er, men JAG får ingen större motivation till att diskutera livet efter döden och huruvida människan i grunden är ond eller god eller, tillsammans med ett gäng killar med Reebok-overall, keps och snus som bara går runt och brölar på dialekt och på väldigt bred och hög göteborgska menar att "meningen med livet är att dricka så mycket bärs som möjligt och knulla så många brudar som möjligt".

Please, Johnarrias eller Birgitta eller Catarina eller någon, om ni läser det här: Ändra den här IP/MP-dealen och gör så att vi får gå med vilket annat program som helst. Kära esteter, allt är förlåtet.