/ Dravel /

I should have told you sometime

Idag skriver jag i Metro. Om alla val som finns om att plugga vidare och om att jag inte fixar det.

Jag hittade den här bloggen igår, så den fick utgöra veckans minus.
Jag såg den medan jag satt på tåget från KBT:n igår och jag började gråta direkt.

Jag känner inte ens Kristian, fast det känns som att jag gör det. Jag har träffat honom en gång, som fjortonårigt Sugarplum-fan som ba "du är så hiiiimla bra!". I tre Peace & Love-festivaler på rad har jag tänkt gå fram till honom och säga att han är så sjukt bra på att skriva (ni som inte läst honom i Nolltvå, ni vet inte vad ni har missat). Men jag har helt enkelt inte vågat, och när jag väl hade tagit mod till mig och började gå fram till honom för att diskutera sommarprats-låtar, så gick han självklart iväg. Så onödigt.

Istället har jag bara råkat hälsa på honom by accident eftersom jag inte tänkte alls utan bara spontant vrålade HEJ över halva Borganäsvägen.

Och nu läser jag fina fina Kristians blogg och fattar hur fel jag har tänkt. As if det skulle vara något pinsamt med att gå fram till honom och säga att han är duktig, sådant gjorde jag ju hela tiden förut, men nu vågade jag inte längre. Jag är så jävla feg.

Och jag får så dåligt samvete för allt sågande av Sugarplum jag har ägnat mig åt i den här bloggen. Trots att jag visste att det jag skrev var elakt så skrev jag det ändå, för att jag ville ha någon slags bekräftelse. Och nu känner jag mig så himla dum. I'm a horrible, horrible person.

Jaja, här är i alla fall min kolumn. Den känns ju jävligt viktig nu.
/ Dravel /

Om Falun brinner åker vi dit!

Glöm allt jag sa om att inte ha råd eller post-högskoleprovs-energi till att gå på Håkan.

Idag mailade en tjej från förlaget som gav ut PS Lycka Till Ikväll och berättade att de hade sett inlägget om att jag inte hade råd att gå på spelningen. De hade mailat länken till Håkan, som också läste inlägget och sa typ "givetvis, jag fixar det".

Så JÄÄÄÄLA sjukt! I love det här, på riktigt. Förstår ni, kära vänner, att HÅKAN HELLSTRÖM VARIT INNE PÅ DEN HÄR BLOGGEN? Jag förstår det inte. Alltså, det är nästan tolv timmar sedan jag fick veta det här men jag fattar fortfarande ingenting. Jag är helt chockad.

Jag ringde upp tjejen från förlaget, som sa ungefär tre gånger att "nej, vi driver inte med dig". Så well, på lördag STÅR FRIDAH JÖNSSON +1 PÅ FREAKIN' GÄSTLISTAN TILL HÅKAN HELLSTRÖMS SPELNING!


In the words of Luger: VI SES I PUBLIKEN.
/ Dravel /

And a little bit more has become alive again

MITT PROJEKTARBETE ÄR FÄRDIGT.
BOKEN HAR KOMMIT I TID OCH NU ÄR DET BARA ATT LÄMNA IN DEN.
SOM OSKAR LINNROS HADE SAGT: FY FAN VAD SKÖNT.