/ Dravel /

Like a journalist, how you can cut and paste and twist

Igår fick jag intervjua Jens Lekman! Har var en SÅDAN darling, precis som hans låtar. Så rar och rolig. Och vet ni vad det bästa är? Jag och Oskar ska se honom på Dramaten den 17 september! Ingen av oss har sett honom live och han är ju typ den som skrivit alla mina sms till Oskar. Tio dagar innan vi blev tillsammans så skrev ju jag på denna blogg att han turned my legs to spaghetti (kolla hans kommentar under det!). När jag skulle hem till honom när vi precis blivit tillsammans skrev jag att "I come running with my heart on fire" och medan jag gick dit lyssnade jag på Black Cab.
 
Och så fick jag nu intervjua Jens, när jag och Oskar varit tillsammans i fyra år och två dagar. Fantastiskt.
 
Idag ska jag intervjua en annan fave, nämligen Marina & The Diamonds. Egentligen skulle jag och Sophia göra ett Okej-reportage och gå ut och springa med henne (hon är ett jogging-fan), men eftersom det regnar småspik i Stockholm idag så ringde hennes skivbolag och sa "we have a problem with the weather". Minst sagt. Så surt, jag som själv hade velat gå vid Nybrokajen. Thank you, Thor.
 
Sedan kan ni för övrigt läsa veckans Metro. SÅG NI ROBINSON NÄR INGEN VILLE OFFRA SIG FÖR MICHA ELLER?! Det gjorde ont på riktigt. ONT. Jag skrev i alla fall om det och om en högst otrevlig tjej jag åkte tunnelbana med häromdagen. Läs här

Nu har jag gjort arton kilo grönpepparkyckling som Oskars syrra som kommer hit ikväll ska få ta del av. Ingen får äntra denna lägenhet utan att äta grönpepparkyckling lagad av yours truly. Så ni vet.
/ Dravel /

Står och petar i något tilltugg och viftar med en ölbiljett och säger "det här är rock"

(Ursäkta att typ hela detta inlägg blir centrerat men någonting är ruttet i riket blogg.se)

Igår hade jag och Sophia en heldag med och på Rockbjörnen!
 
Presskonferens, rundvandring på Gröna Lund, beskådande av STJÄRNOR som obekväma och stela skulle posa för fotografer, *minglande*, intervjuande, första parkett på pressläktaren och sedan en vända på efterfesten där vi konstaterade att vi inte kände en käft.

Fast innan det hann jag träffa någon jag kände och någon jag vill känna. Cissi och Lady Dahmer var där och representerade oss redhead-feminister!
Se så fint.


Och så var jag hemma helt utmattad och vrålhungrig vid halv tolv och undrade samma sak som jag alltid undrar efter events: Hur i HELVETE kan folk supa så mycket och så länge utan att äta? Det är en sådan gåta för mig. Själv slukade jag en tallrik jordgubbskräm med mjölk (min nya craving, som vore det mellanstadiet) och två mackor och tre glas vatten innan jag somnade som en stock. Jag är ett sådant crazy party animal.
/ Dravel /

Fyra år är ganska länge ändå

Idag har jag och Oskar varit tillsammans i fyra år. Fattar ni eller? FYRA ÅR. Lika länge som Obama varit president. Det är ju otroligt.

Det har sett ut ungefär såhär.

 
Mycket randigt, mycket mörkt hår, mycket läppstift, mycket fågelperspektiv.

Och jag är så fruktansvärt glad över att han är min.