/ Dravel /

It's a big day coming

Iiih idag ska jag ta andra sprutan! Precis när jag skulle gå och lägga mig igår kväll kom sms:et från Alltid Öppet, jag kastade mig in i appen och högg en perfekt tid, om bara några timmar är jag fullt vaccinerad!
 
Jag VET att man ändå ska fortsätta leva med restriktionerna och att deltavarianten har kommit och eventuellt fortsätter jag kanske med munskyddet på tunnelbanan (om inte annat så för att spara in på läppstift), men nu tänker jag ändå trots allt faktiskt tillåta mig att göra i alla fall ett par av sakerna jag längtat efter och som ändå GÅR att genomföra relativt safe.
 
Klippa mig hos frisör, till exempel. Det var min bästa bästa bästa syrra som klippte mig senast och hon har gjort det SÅ BRA, men nu vet jag inte när det kan äga rum nästa gång så nu ska jag fan UNNA mig att gå till en salong.
 
Och jag och Sophia kommer att kunna åka till Centralbadet någon gång! Jag bryter samman av lycka, värme och vatten och att få PRATA länge i pool, som vore det 2014!
 
För att inte tala om en annan grej jag aldrig trodde att jag skulle se fram emot men nu längtar efter så att jag kan gå av: Göra en synundersökning och skaffa nya glasögon! Jag är SÅ nöjd med bågarna men glasen är så repiga och smutsiga och ärligt talat för svaga, och har så varit sedan typ 2017. Inom en mycket snar framtid kommer jag att kunna SE min omgivning igen!
 
Och nästan bäst av allt: Jag ska köpa lösgodis! Min bästa bästa bästa syrra har såklart beställt och skickat en låda med TRE KILO syrlingar (!!!) hem till mig efter att hon hört om min jakt på dem, men alla lösgodissorter jag gillar som inte finns på påse har vackert få ligga kvar i sina plastlådor i butikerna när jag strukit förbi och suktat i ett och ett halvt år. 

Fram till nu. Risk för magsjuka och sådant är fullständigt obetydligt för mig i det här sammanhanget, när det gäller hygienfrågor inom just lösgodis har jag alltid levt efter devisen COME WHAT MAY, så nu är det äntligen återförening!!
 
Svampar! Sockerbitar! Skogsbär! Sodapops! Herregud SODAPOPS, jag kommer snart att kunna äta sodapops igen! Kandy'z Segeltorp, öppna dörrarna och värm upp kortterminalen, för snart ses vi igen.