/ Dravel /

Du ser mig stå där på tricken igen

Pride var så ÄGIGT idag! Caro värvade mig till RFSL och sedan såg vi Rickards opera-singalong var magisk. Min vana trogen åkte jag hem 18.50, och på väg till bussen blev jag stoppad av en helt amazing bloggläsare som sa att jag var hennes själsfrände! Hur stort är inte DET?! Typ det finaste ever!
 
När jag sedan hade handlat och kom ner till tunnelbanan såg jag Sam, min leksands-konfirmations-facebookchattomskrivande-polare, men han satt och pratade i mobil så jag skickade på facebook när jag satt på tåget att "hejhej ursäkta om jag står och glor på dig men du pratar med någon så jag kan inte gå fram och hälsa", OCH då kom han fram till min plats och skulle dessutom åka till Vällingby! Fatta, att 
1) hamna på samma tåg
2) som båda ska till slutstationen på!

Alla jag känner bor ju överallt utom i WOBRO så det var så stort att sitta tillsammans och hinna prata, istället för att stå upp och trängas två stationer och sedan tvingas avbryta samtalet för att den andra ba "oh nu ska jag av MEN KUL ATT SES HERRÅÅÅA!".
 
Har jag nu alltså blivit en sådan som Träffar Folk På Stan?! Det händer nästan aldrig mig så de ungefär tre gångerna per år detta inträffar blir jag lika lycklig. 
 
När jag promenerade hem från tunnelbanan kändes det som om jag gick som Christina Aguilera de sista tjugo sekunderna i den här (GENIALA) videon:
 


/ Dravel /

I'll show you how to roll upp underwear and stuff it in your shoes!

Svaret på min fråga:
Exakt en vecka.
 
För övrigt anser jag att det absolut bästa life hacket jag någonsin hört är att rulla ihop sina kläder i väskan istället för att vika dem. VARFÖR har ingen berättat det tidigare?! Nu finns det ju plats för både löparskorna OCH kläder jag köper på plats i Brighton!
 
 
/ Dravel /

Äntligen så sätter du själv dina gränser

Ibland tar man ju mindre genomtänkta beslut. Man kanske är otrogen mot någon man älskar, tänker "äe vafan ett glas mer eller mindre" innan man kör bil, skriver en kolumn om att avgiftsfri kollektivtrafik är töntigt, vad vet jag.

MEN, så kommer ibland de geniala besluten. De som förändrar ens syn på sig själv och som gör att man tänker att man kanske ändå inte är så dum i huvudet. Jag är glad att meddela att jag idag tagit två av dessa beslut. Och när jag nu sitter i soffan ganska trött och med lite ryggont efter kvällens disco inferno på Östermalms IP älskar jag mig själv för att jag dessa meningar under dagen for igenom mitt huvud och jag agerade därefter:
 
I eftermiddags 14.44:
"Jag åker till kontoret, lägger mig i Veronicas fåtölj och sover och laddar mobilen istället för att gå omkring planlöst i city i två timmar och vänta på att Sophia slutar jobba".

I förmiddags 10.15:
"Jag bäddar bara sängen med täcket och lägger alltså inte på överkast, filt och femton kuddar, för då slipper jag bädda av ikväll och kan bara klättra uppför stegen och somna pang bom".
 
Tack tack tack alla högre makter för att jag varit på festival så mycket, för att jag vet hur jag blir om det blir för mycket hets, för att jag lärt mig se life hacksen som gör att jag inte behöver bryta ihop av trötthet och för att jag kommit så långt på väg så god damn it, jag kan vägen.