/ Böcker /

Vi ses på andra sidan

Jag har en så peppig länk att ge er idag, jag recenserar nämligen en bok på Constant Reader!
 
Det är en finfin sajt som Linda Skugge driver och jag har fått äran att skriva en recension av David Wibergs "Vi ses i mörkret" som publiceras där idag!
 
Visst undrar ni vad jag tycker om boken? Klart ni gör! In här och läs!
 
 
 
/ Dravel /

Vår historia från stationen väster om Johannelund

Jag tror inte ni förstår min lycka. Ikväll ska jag på teater - i Vällingby!
 
Det känns som att jag ska på teater i mitt vardagsrum! Eftersom Stadsteatern är bäst har de öppnat en FILIAL i Vällo, och ikväll ska jag och Soph dit och se "Anna och Mats i Vällingby"! Jag läste ju Helena von Zweigbergks romaner om just Anna och Mats för två somrar sedan (sommaren 2014 aka Skilsmässoromansommaren) och de är så heartbreaking och så bra, och nu kommer de alltså i teaterform!
 
Jag är så glad över detta. Jag ska 
1) gå på teater
2) med Sophia
3) i Vällingby
4) så jag hinner HEM OCH LÄMNA DATORN innan!
 
Jag har inte hunnit hem och lämna datorn innan en teater någonsin! Tack tack tack Stadsteatern för att ni är så vettiga och lägger saker ute i WOBRO eftersom alla inte orkar gå på saker på Drottninggatan hela tiden.
 
(Jag önskar att jag var sponsrad men det är jag inte, MEN: På lördag är det invigning för Stadsteatern, och då spelar Cherrie OCH Erik Lundin OCH LINDA PIRA live på Vällingby torg! Jag tror jag smäller av! Jag ska aldrig flytta längre österut än till Blackeberg.)
/ Dravel /

He's not going out with Katrina DeVort, he said her house smells like soup!

Jag fick doftpinnar av min syrra och mamma när jag var hemma i Leksand över påsk. Jag har ställt dem i fönstret framför skrivbordet och så fort jag kommer in i rummet tänker jag "oh vilken god lotion jag har köpt", tills jag inser att det är Yankee Candle Clean Cotton som sprider den asgoda doften.
 
Doftpinnar (och speciellt doftpinnar från Yankee Candle) är eventuellt det mest medelklassigt onödiga man kan köpa till en lägenhet, men efter att ha haft dem i rummet i mindre än tjugofyra timmar vet jag att jag vägrar vara utan dem en sekund till.