/ Dravel /

I make the headlines

Välkomna till ALCAZAR-VECKAN!
 
I dagarna släpps nämligen boken! Någon av de närmaste dagarna ska jag åka in till förlaget och signera några ex (äkta Läckberg-känsla!) och på lördag finns den på Pride!
 
Inför detta har jag dessutom fått lyxen att, som en irriterad läsare uttryckte det en gång, uppträda i media! Här är boken med hittills:
 
- Expressen publicerar utdrag ur boken!
- Fina Ronny på QX ställer bra frågor!
- Mitti Söderort intervjuar mig och kallar mig FRUÄNGSBO! (De ringde när jag stod med Ikea-skruvar upp till öronen och frågade "hur länge har du bott i Fruängen?" och jag bara "jaa, ungefär 48 timmar...".)
- DT intervjuar (tyvärr bakom betalvägg)!

Dessutom gästbloggar jag på fina Boktugg i egenskap av PR-person. Jag blev så glad när de frågade mig och jag skriver därför om den vanligaste fråga jag får av författare och förlag, nämligen "Vad sa Nyhetsmorgon?". Här förklarar jag varför vi borde bredda den frågan!

Ännu fler PR-saker står på tur och det är så häftigt att så många vill skriva om boken. Böcker får så lite utrymme i media dessa dagar och Carpe Disco passerar nålsögat. En sådan ära.
/ Dravel /

Sorry I can not hear you, I'm kind of busy

Jag föll till slut för frestelsen och skaffade ett Pinterest-konto i veckan. Hörs igen i oktober.
/ Dravel /

Say you'll never ever leave from beside me

Igår kväll lärde jag mig vad #kekechallenge är och fastnade på Instagram LÄNGE när jag tittade på video efter video på folk som gjorde den. Jag har nu lyssnat på In my feelings med Drake ungefär tjugo gånger.
 
Av alla challenges och danser som cirkulerat de senaste åren är det här den enda jag vill göra. Hur kan alla ha lärt sig denna dans? Hur kan alla veta vilka steg som är rätt? Och, eh, varför gör man den från en rullande bil ENS?
 
Nu när alla Ikea-möbler är monterade kanske detta ska bli mitt sista-minuten-sommarprojekt. Jag ser ingen annan utväg än att sätta på autoreplyet igen.