/ Dravel /

Som påsken, den är gul

Områden där påsken vinner över julen:

- Det blir varmt.
- Färgerna är finare (jag gillar klarrött, mörkgrönt och midnattsblått men det finns ändå få nyanser som slår gul, rosa och blå i pastell).
- Det finns inga speciella traditioner som till punkt och pricka måste följas.
 
Därför är detta första påsken någonsin som jag inte firar i Leksand. Istället ska jag vara hemma i förorten och skriva ungefär 100 000 tecken. I april ska jag också försöka åka till Leksand och sitta i läggan och skriva 100 000 tecken till.
 
Tänk vad skönt, dead silence och ett internet som man kan ha till att läsa och skicka mail med, men inte fastna på Bloggbevakning. Mmm.
/ Dravel /

Lämna en lapp på bordet, starta motorn, dra

Spel som alla P3-lyssnare kan spela i vår: Jonas eller Love?
 
Det går helt enkelt ut på att man ska lyssna på en låt och avgöra om det är Jonas Lundqvist eller Love Antell som sjunger den.
 
Till exempel i Jonas Lundqvist-låten "Goda tider". Stört freakin' omöjligt. 
 
Extra svårt blir spelet när man kommer till hans låt "Leva farligt" som inleds med raden "Jag och Jenny, plakata som fan", eftersom Love Antells fru heter just Jenny.
/ Dravel /

Driver, roll up the partition fast

Såhär gick det till när jag skulle skaffa Beyoncé-biljetter i fredags:

Jag åkte till Spånga, tog taxi därifrån till Friends, sa till chauffören att "alltså jag ska till själva biljettkassan och jag vet inte var den ligger så vi kanske kommer att behöva cirkulera lite tills vi hittar den", åkte Spånga-Sundbyberg-Solna och rullade PRECIS in till arenan när Oskar ringde och sa "jag fick två biljetter".
 
Så jag sa "eh du det fixade sig, sambon fick faktiskt biljetterna så jag kan hoppa av här!" till chauffören och betalade 250 spänn för att ha åkt en helt planlös runda i norra Stockholm.

Detta var hundra procent värt det för jag tror inte att jag kan få en bättre se-fram-emot-sak den här sommaren, men nu är frågan: Jag har sett NOLL andra personer i social media som ska gå på konserten. Jag har inte hört någon hype, inte sett några "jag köper gärna era biljetter"-statusar på Facebook och heller inte märkt något raseri mot att Ticketmaster kraschar som det ALLTID gör så fort någon släpper biljett till någonting.
 
Vad beror detta på? Vill folk inte betala för att se Jay-Z (det vill ju i och för sig inte jag heller) eller är Beyoncé på väg ner?

Jag är uppriktigt orolig.