/ Dravel /

Jag var halvvägs ner mot botten när jag trodde jag hade nått den

Jag har inte ens velat tänka följande ordföljd i min egen hjärna, MEN: Jag tror serr att jag har fått hälsporre på vänster fot också.
 
Och för ett par veckor sedan fick jag reda på att den hosta jag hoppades berodde på för mycket nagellacksmålning berodde på att jag tydligen har astma.
 
Kul att min kropp bestämmer sig för att rasa ihop innan jag fyllt 25.
/ Dravel /

Kanske fånigt att säga men jag har aldrig varit så stolt

För några veckor sedan körde jag Bålsta-Leksand. Igår körde jag Ekerö-Hässelby.

Det är så pinsamt att erkänna, men prick varje gång jag kör bil känner jag mig som en blandning av Missy i Bring It On när hon kör till Clovers träningssal för att kolla hur de kopierat Toros koreografi och Regina George under dessa tre sekunder:Någonstans får man väl ändå säga att Hollywood-castingen gjorde ett lyckat genus-jobb när de coolaste chaufförerna jag visste när jag var elva var Eliza Dushku och Rachel McAdams.
/ Dravel /

I'm always happy when I'm surrounded by water, I think I'm a mermaid

Ska jag berätta vad jag gjort de två senaste onsdagarna och som jag hoppas blir min nya onsdagstradition? Såhär jag tillbringat dessa dagar:
 
1) Går från jobbet prick 17.00.
2) Kommer hem, lämnar datorn och telefonen, flätar håret, tar bort läppstiftet, tar min färdigpackade väska och åker till Vällingby simhall.
3) Går på 45 minuter vattengympa (eller VATTENTABATA som det heter) med en massa gulliga tanter och en och annan mor och dotter och dansar i vatten till tabata-versioner av Cascada och 4 Non Blondes.
4) Bastar (detta gjorde jag första gången idag, herregud vad jag aldrig höll på att gå därifrån, jag ville flytta in i där! Det är liksom ett VARMT rum med endast kvinnor! Kan inte tänka mig något bättre ställe att vistas på).
5) Myzer i tanken på att noll av dessa tanter bryr sig om min kropp och om de skulle bry sig skulle deras enda tanke vara "vad fantastiskt att hennes kropp passade den där fem-plus-baddräktsklänningen för den hade varit för stor om hon var mindre".
6) Klär på mig min rosa Onepiece och åker hem i den.
 
Detta är LIVET. Måste vara i vatten oftare. Och bära Onepiece i offentliga sammanhang oftare.