/ Dravel /

I'm so glad we cleared that out

Jag tar alltid bort mitt nagellack med aceton (nagellacksremover är det största skämtet i världshistorien, jag har aldrig fått bort ett enda nagellack med remover) och eftersom jag håller på så mycket med naglarna och nagellack så sitter jag ungefär två gånger i veckan och duttar omkring med aceton.
 
Hela hösten (på riktigt hela hösten) har jag gnällt över en hosta som aldrig går över och som kommer på kvällarna - och så i fredags kom mamma och Oskar på att det kanske är för att jag sitter och andas in aceton- och nagellacksångor var och varannan kväll! 
 
Tänk om det är det, vad ljuvligt det skulle vara att få klarhet i varför jag hostar upp luftrören så ofta.
 
MEN. Jag sa till min läkare häromdagen (jag kollade sköldkörteln för någon vecka sedan och de hävdar att allt ser bra ut men HUR vet man att det är så, alla verkar ju ha horror stories om sköldkörteln som alla går ut på att alla läkare sa att inget var fel?) att hon gärna fick skicka remiss till någon lungspecialist så jag får kolla hostan.
 
Nu kommer jag att få remissen, och OM jag räknar ut sambandet mellan nagellackskvällarna och hostan, så måste jag alltså ringa en läkare och ställa in tiden med motiveringen "Jo alltså, det var inget, jag var bara allergisk mot aceton".
 
Jag känner mig typ som Edvin i "Full frys".
#1 / / Anonym:

Nej ställ inte in tiden om du väl får en tid👍