/ Dravel /

I wanna write a message to you every day at ten o'clock in the evening

Johanna Kajsons julkalender hade ett så spännande inlägg idag: "En person jag skulle vilja ringa idag".
 
Varje dag sedan den 18 september 2013 tänker jag på saker jag hade berättat för Kristian om han var här. Jag VET att han hade sagt så bra saker om Virtanen-dramat och jag tänker så ofta på när han inledde ett sms med "hörru Sporty Spice" när jag galde ut på sociala medier att jag var så lycklig över att jag sprungit två kilometer och det inte alls var så långt som jag trodde. Ibland läser jag om de sms som finns kvar efter att min telefon raderade alla meddelanden, jag har printscreenat dem tusen gånger.
 
Förutom Ljunggrens har jag nu varit på alla ställen jag varit på med honom. Jag har varit på Gildas med Madde och på Shanti med Oskar och till och med i hans hoods i Hägersten med Birds på en grillkväll. När det här publiceras är vi i Leksand och i mellandagarna åker vi vår vanliga runda till Kvarnsveden och tänder ljus vid graven.
 
Jag vill aldrig ringa någon eftersom jag inte gillar telefoner som kontaktmedium, men för att få prata med honom, om så bara ett Robinson-samtal i en minut (kommer ni ihåg när någon av deltagarna skulle ringa sin fru och hans barn svarade och inte fattade att de skulle ropa dit mamman och tiden rann iväg så de inte hann prata?), så skulle jag göra vad som helst.


*Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.