/ Dravel /

Why is it always me?

Reflektioner:
 
- Få saker gör mig lika sänkt som att komma hem från Leksand den 2 januari till en fortfarande julpyntad lägenhet och veta att både uppackning, tvätt, mathandling och nedtagning av nämnda julpynt väntar, följt av nöjet att påbörja de tre månader som är de värsta på hela året.
 
- Jag blev helt besatt av Michelle Obamas bok! Vet inte vad det var, det är inget överdrivet medsvepande språk, inga oväntade händelser (utom deras IVF) och ingen överraskande dramaturgi, men jag har ändå varit helt fast i den. Ska man gå på hennes SHOW, eller vad det heter, i Globen i april?

- Systrar 1968 var tyvärr lite blekare än jag väntade mig, men Maja Rung briljerar verkligen i sitt prat! Hon pratar precis så släpigt och tydligt som krävs för att jag ska tro på hennes karaktär och inte bara tänka att det är Liv i Andra Avenyn som plötsligt fått ett barn och blivit konstnär.
 
- Men Dips av Jesper Rönndahl var SÅ roligt! Jag har känt mig exakt som Fanny på alla nya jobb jag någonsin börjat på.
 
- På tal om att klanta sig, tappa grejer och inte få igång bilar sa jag till Oskar när jag kom hem från CXWorx sist att "alltså jag kom på under passet vem jag är på gymmet: Neville Longbottom!". Jag tappar bandet HELA TIDEN när man ska ha det under foten och dra uppåt, det smäller liksom upp på underarmarna och gör ondare än volleybollslagen man tvingades utföra på den årliga turneringen mellan alla tre högstadieskolor i Leksand (det RAKT IGENOM DUMMA I HUVUDET påhittet får jag återkomma till någon annan gång), jag slänger ner vikterna för hårt när vi ska byta så det låter i hela golvet och jag ramlar i sidoplankan (vem kan göra sidoplankan?). Undrar när någon gym-fiende ska göra en Malfoy och kasta upp min Minnsallt på taket.
 
- Denna vecka har jag draft week på gymmet, som jag brukar ha efter nyår och i augusti när det kommer ut nya pass och jag testar alla som verkar intressanta och sedan väljer vilka jag ska fortsätta på. I veckan ska jag prova BODYATTACK! Det låter ju vidrigt både på namnet och på beskrivningen: "BODYATTACK® är sportinspirerad konditionsträning som utmanar din styrka och uthållighet. Det är ett högintensivt intervallpass där atletiska rörelser kombineras med styrke- och stabilitetsövningar. Dynamiska rörelser och pulshöjande musik motiverar dig från start till slut." Passet håller på i 45 minuter. Godnatt Sverige.
#1 / / Helena :

ja den där jälva volleybollen i gympan! minns fortfarande hur ont det gjorde så det på riktigt svartnade för ögonen när jag fick bollen på tummen i högstadiet. hatar volleyboll!

#2 / / Fridah:

Helena: EXAKT! Helt orimligt varför man var tvungen att ha volleyboll och varför man inte fick ha skydd?! Grrr den värsta sporten efter orientering på idrotten!

#3 / / Helena:

Eller all jävla friidrott som endast bestod i tester i hur bra man var där allt skrevs upp! Ingen guidning hur man skulle göra eller övning, bara en massa test! Samma som i brännboll! Kan man kanske ha en lektion i att öva på det där runda slagträt innan man ska skjuta inför hela skolan!? Märkt för livet som du hör!