/ Dravel /

Jag hatar åldersgränser

Och ey, är det ett skämt? Moneybrother gigar i Falun, med FLORENCE VALENTIN. PÅ HARRYS!!

Jag kommer inte in på Harrys de närmsta tre åren, och nu är två av mina favoriter där samma kväll. Jag förstår inte varför de gör såhär hela tiden, varför de alltid låter artisterna giga på ställen med 18- och 20-årsgränser?
 Ta Sugarplum, till exempel. De spelade på S2 i Borlänge i höstas. Där måste man vara 18 för att komma in.
Hur många fans över 18 har de egentligen? Om sanningen ska fram, Victor, så är de flesta som gillar dig och dina kompisar runt 14-16 år.

Moneybrother, okej, honom kanske man diggar om man är över 20. Men Florence? Vad fan är dealen med åldersgränser?

Jag flippade för någon månad sen ut på Goldrush, när Maia H och Tallest var där och det var 18-årsgräns. Snart kommer Miss Li dit, och efter henne är det Slagsmålsklubben. SLAGSMÅLSKLUBBEN. ÖVER 18 ÅR.
Jo tjena!

Folk som gillar SMK är i min ålder (jag är fjorton) och lite äldre, men inte mycket äldre än 18, skulle jag tro, efter det jag har hört. Jag vet en person som gillar dem. Hon är 19. Det är också den enda över 18 som jag vet.

Så helt Sirviöst. Varför håller de på såhär? Kan de inte skicka packet till typ Kupolen eller något? Nej, inte det heller, glöm det.
Men Cozmoz kanske. Eller vad fan som helst, bara själva målgruppen för banden faktiskt får se sina idoler istället för stupfulla 27-åringa killar som ska ut och ''ta ett järn med grabbarna efter kneget vettu'' och bara förstör giget?

Det är mitt tips. Ni gör klokt i att ta vara på det.