/ Dravel /

Svara mig, snälla, svara!

Idag var sweet sweet JD hemma hos mig och pratade och fikade och drack saft.
Det var fint. Jessica är nämligen väldigt fin.
Nu försöker jag gå från diskussioner om Nöje, haters och Linda Skugge till matte och uppsatser om Candide. Det är rätt sugigt, måste jag säga.

Jag har inte bloggat sedan i fredags, så nu måste jag fråga er tre grejer jag tänkt på sedan dess:

1. Det finns en regel i Mediehuset som säger att man inte räknar tecken om man jobbar på tidning. Eftersom jag vet att man faktiskt gör det så tänker jag trotsa den och fråga: Hur många tecken är Martina Haags kolumner i Bladet? Sjuhundratusen? Varför får hon en helsida om att hennes frisyr inte blir lika snygg som hon hoppas på, medan Ronnie bara får två och fem tecken om saker som faktiskt är värda att skriva om?

2. Var Vintergatan 5B tvunget att bli så high-tech att man inte längre känner igen det? Eller ja, det är ju inte ens Vintergatan 5B, men nästan. Det började igår (med massor av HippHipp!-människor!), och jag blev så besviken. Det var ju inte alls lika roligt som förut. Dessutom var det lååångt ifrån lika bra som Guds Tre Flickor.

3. Alltså, det här med Gina Tricot-Pernilles avhopp.
Det som är mest upprörande i det där är ju inte att hon hoppar av. Det är att de är så hemliga med anledningen. "Vårt avtal gick ut" my ass. Kan de inte bara erkänna att hon är för gammal för att modella? Gud, hon är trettiotvå år! Efter upprepad läsning av Bimbobakslaget har jag väldigt svårt att tro på att åldern inte har någon betydelse när de istället tar in en tjugoåring.