/ Dravel /

Vad är det där för jävla stolpskott, var är Arne Weise?

Lördagsreflektioner:
 
- I torsdags tyckte jag att allt var förjävla segt, så då köpte jag nagelgrejer och böcker för sammanlagt 700 spänn. Oops.
 
- En av böckerna jag köpte var "Girl online" av Zoella. Detta kan bli startskottet för att jag börjar följa en youtuber.
 
- Det är vidrigt och jag menar VIDRIGT vilket näthat Rachel Roy, som pekas ut som Jay-Z:s älskarinna och "Becky with the good hair" i Beyoncés nya låt "Sorry", utsätts för. Hon fick ställa in en föreläsning på ett klädevent på grund av "personliga skäl" och så går man in på hennes instagram och i kommentarsfälten har folk skrivit en miljon bi-emojis och ba "BEYHIVE IS HERE". Fy fan alltså.
 
- Det är ändå deppigt att jag inte såg Adele igår. Alla spelningar där jag önskat att det varit självklart att köpa sittplatsbiljett och att publiken är TYST för att låtarna ska få maxas, varför var jag inte i Tele2 igår?
 
- Jag ser att Humorgalan inte ska gå imorgon utan den 2 maj?! Känner mig som Gretchen Wieners och vill vråla att the whole dance will be backwards, I am ALWAYS on your left.