/ Dravel /

So, this is a half-caf, double-tall, easy hazelnut, non-fat, no foam, with whip, extra-hot latte, right? Okay great, frrreak.

Häromdagen hamnade jag i en mailtråd där en annan person uppmanades framföra "speciella kostönskemål om sådana finns".

Det fick mig att hoppas på att jag också någon gång inom närmsta tiden ska iväg på något där mat ingår i upplägget, kanske någon TV-inspelning eller en lång föreläsning eller något, för då skulle jag svara såhär på den frågan:

"Hej!
Tack så mycket, det ska bli så kul att ses och göra det här stora projektet tillsammans!
Och vad fint att ni frågar om mina speciella kostönskemål – här kommer de:
 
- En tallrik marängsviss med pyttelite chokladsås på sidan – OBS med riven choklad över och helst sådana där små silverkulor på.
 
- Aida-burgaren från Babas Burger – utan majonnäs och karamelliserad lök.
 
- En jättemörk RIVIG choklad med hassel- eller valnöt, exempelvis den ljusgröna Tony's – men INTE jordnötter.

- Restaurangköttbullar med restaurangpotatismos och restaurangsås (med fördel Riche, Grand eller Tranan) – men absolut inte med pressgurka.
 
- Mannagrynsgröten från Slow Hands Café som jag provade i söndags efter dansen (och som är den enda utegröt jag tyckt varit motiverad att kosta cirka 70 procent mer än hemmagröt) – men med vanliga blåbär i stället för sådana där mega som knappt smakar något och kall mjölk i en egen kanna bredvid.
 
- Tomatsoppa i vilken form som helst – bara den är toppad med solrosfrön.
 
- Delicato-pärlbollar – kylskåpskalla.
 
- Pasta med tomatsås och basilika och vitlök och i princip vad som helst därtill – men inte under några omständigheter penne som pastasort.
 
- Brownievåfflan från Älskade Traditioner – men med glassen on the side.
 
- Obegränsat med päron – men bara Conference.
 
Tack snälla för att ni tänker på mig!

Vi ses snart!

Allt gott,
Fridah"