/ Dravel /

Our beautiful apartment and the life we made here

Nu är jag tillbaka i suburbia. Oskars fina pappa skjutsade oss till Stockholm idag så nu är vi här och försöker hålla oss undan från skottlossningar (så himla läskigt att det verkar vara värsta uppgörelsen right outside our windows).
 
Men det är fint att vara tillbaka. Vi har nya jobb om några veckor, idag fraktade vi hit alla Oskars böcker och filmer och skivor (ja, det har bara varit mina saker här tidigare, Lilla Ego är mitt mellannamn), imorgon börjar Pride och jag har fått låna L Word-boxen av Paula och Malin och Bron-boxen av Lisa så jag har en massa att sysselsätta mig med när festivalen är slut innan mitt work börjar.
 
Imorgon på dagen ska jag in till city. Jag ska köpa:
- Födelsedagspresent till Oskar
- En miljard hudprodukter på Åhléns city (min hud in my face gör så ont, det BRÄNNER i ansiktet hela tiden, som om jag har blivit stekt av solen eller något men utan att jag rodnar, det bara blir så vissa tider vissa dagar, jag får sitta med typ ett glas iskallt vatten och hålla mot kinderna som Monica i Vänner när hon ska imponera på Chandler typ 1986, vilket märke och vilken PRODUKT ska jag köpa mot det?)
- Body butter
- De två sista böckerna i Harry Potter-serien som jag börjat om på nu igen
- Torka Aldrig Tårar-boxen (jag kommer inte våga se den igen men jag vill ju äga den)
- Tredje boken i Torka Aldrig Tårar-serien
 
Har samma känsla som Linda hade när hon skrev denna sex år gamla shoppinglista: Detta kommer att kosta ca 310 000 eller mer.