/ Dravel /

Wednesday, when day?

Reflektioner en onsdag:
 
- Vi såg The Post igår. Sicken matriarkig historia, se den NU.
 
- Jag började tänka på den här krönikan av Ronnie Sandahl igår och egentligen borde det vara lag på att inte sprida texter någon skrivit för tio år sedan för jag om någon vet hur pinsamt det är, men detta får ses som ett undantag eftersom det är en SÅ HIMLA BRA krönika. Jag läste den nästan varje gång jag skulle skriva min egen krönika när jag började i DT för jag ville ha precis samma språk som Ronnie hade i just den här, upprepningarna och tidsmarkörerna han använde var något helt nytt. I alla fall, jag tycker verkligen att både Borg och Svenskjävel var fem plus och film-Sverige är mycket rikare sedan Sandahlgruppen berikade det med sin närvaro, men trots det måste jag ändå ställa frågan: Visst har Aftonbladet blivit betydligt tråkigare sedan Ronnie slutade som krönikör?
 
- Eftersom vi ställde ner mer än hälften av alla våra ägodelar i källaren inför lägenhetsfotandet i måndags ska vi nu se hur mycket vi egentligen behöver och har därför låtit allt utom en fåtölj, två soffkuddar och mina nagellack stå kvar. Detta känns som ett socialt experiment av rang! Tänk om vi inte saknar någonting av det som står där! Jag känner mig som Minimalisterna!
 
- "Save My Pride" med Alcazar är inget annat än en skamlöst underskattad fabulös hitpotential.
 
- Eftersom Dardan Rexhepi lämnade Brommapojkarna och inte har gjort något väsen av sitt diktläsande är Jimmy Durmaz min nya fave av fotbollsspelare. Han var min fave redan 2016 när jag läste att han hjälpte flyktingar i Grekland, och nu är han engagerad i Locker Room Talk! Jag gillar alla män (faktiskt alla män) i sportvärlden som engagerar sig mot skadlig jargong. 
 
- Fy fan vad sorgligt att Puck i Glee är död.