/ Dravel /

I could stay here for a million years

Existerar internet? Finns SOCMED? Står Stockholm kvar? Är mitt mailkonto i bruk? Går människor omkring på andra gator än den utanför Ica Leksand?
 
Tydligen är svaret ja, men det bryr jag mig inte riktigt om. Jag är i min bubbla av sommar, av det MYSIGASTE jobb jag någonsin haft, av att läsa och skratta och bygga bondgårdar av plusplus med dottern när vi väl är hemma i Stockholm, av att se Inglourious Basterds med Oskar på kvällarna, av att ta på mig samma kläder tre dagar i rad på morgnarna eftersom jag ändå ska byta till butikskläder, av att bli servad mat och handling och tvätt av Oskar och mamma, av att låta mitt barn underhållas på dagarna av dem plus syrran plus morfar plus gammelmoster plus Kate plus Caesar, av nattningar som pågår till 20.45 men också skapar morgnar som inte inleds förrän 07.45, av att inte ha ett enda obesvarat sms och dessutom noll pågående Messenger-trådar på nästan en vecka.
 
Någon dag måste jag ju tillbaka till verkligheten igen, men den dagen kommer då knappast att infalla de närmsta veckorna, det är ett som är säkert.