/ Dravel /

I feel like going home, but at the same time I don't

Jaha. Det här är min sista ensamma kväll här i Abrahamsberg. Jag kommer att sakna den här lägenheten något så otroligt. Det är så vitt och ljust och rent här. Inga grejer framme alls, inga nagellacksfläckar på borden, inga bläckstreck på soffan, inga högar med skolgrejer/post/fakturor i köket...

Det har varit så bra här. Promenader till Ica som är precis lagom långa för att det ska kännas som en godkänd promenad utan att man blir trött och det blir ett alltför stort projekt. Tunnelbanan som är också exakt tillräckligt långt från lägenheten. Tre trappor utan hiss som visserligen är PAIN när man handlat tre kassar men som samtidigt är rätt skönt så att man känner sig duktig som GÅR.

Och jag har gjort så mycket. Om jag för bara ett år sedan hade vetat att jag inom en månad har ätit middag hemma hos Hanna Fridén, följt Norge-bevakningen från Cissi Wallins soffa, ätit världens största kanelbulle på Wayne's med Frans, moralpredikat på Café String med Goran, sett en hel Glee-dvd osminkad i fula kläder med Goran, suttit uppe till halv fyra och kollat på tonårsfilmer med Tova, gått i sorgtåg med Cissi och Emanuel Karlsten, hamnat på en restaurang och diskuterat skämslåtar med Cissi och Emanuel Karlsten, gått på ljusmanifestation ENSAM på Sergels torg (skulle ALDRIG våga gå på något sånt ensam i Leksand),
åkt Flygande Mattan på Gröna Lund med Lisa, sprungit runt halva city och letat efter körkortsteori-placet och blivit så svettig och nervös att teoriboken gled ur händerna när jag väl kom fram, skällt ut ett taxibolag i telefonen för att "JAG BOKADE EN TAXI TILL KLOCKAN NOLLSJUFYRTIOFEM OCH DET FUCKING STÅR INGEN HÄR!" samt polisanmält en tafsande kille - då hade jag sagt ungefär "amen HAHAHAHAAHAHAHAHAHA".

Jag är så himla, himla nöjd med den här sommaren alltså.

Imorgon ska jag, som jag berättade i förra inlägget, åka och skriva på hemliga dokument. Allting är nästan klart och jag ska berätta allt så fort jag vet.

Och så kommer mamma finally hit imorgon! Jag har längtat så sjuuukt mycket och är så himla pepp. Hon har ju inte varit här, har bara sett läggan på bild och vet inte hur hoodet ser ut. Så hon ska se det, sedan ska vi hem till moster och sedan ska vi probably äta på jorden bästa tapasrestaurang. Ska ble, som det heter i Landskrona.


På måndag gittar vi hem. Då ska jag sova i min egen säng, krama Oskar, klappa katterna och KÖRA BIL KÖRA BIL KÖRA BIL. Och åka rullskridskor! Ska cruisa runt Goesisland i hjälmen som jag fick i studentpresent. Och bada badkar, jävlar vad jag ska bada. Jag har bara dusch här och värsta abstinensen.

Men, som sagt, jag kommer att sakna den här lägenheten så in i helvEte. Nu är det någon annan som ska gå uppför alla trapporna och promenera till Ica. Hoppas hen får det lika awesome som jag.