/ Dravel /

You stupid fuck

Kolla! Anna kallar mig schysst förebild!

Det här är första gången någon har kallat mig det. Alltså, jag har aldrig blivit kallad dålig förebild heller, men ändå.
Och på tal om det så insåg jag tidigare idag att det förra inlägget kanske inte var det smartaste jag skrivit. "Självdisciplin, det är grejer det" efter att inte ha ätit godis på ett år, det är inte så bra att gapa ut.

Och anledningen till att inte äta godis på ett år är ingenting som jag vill att en enda en av er ska ta efter. Därför tycker jag själv att det var en mycket puckad grej att skriva.
Jag vet inte ens om ni reflekterade över det jag skrev förrän nu när jag tar upp det, men i vilket fall som helst så ber jag om ursäkt.

För ibland är jag rätt korkad. Ibland skriver jag blogginlägg snabbt och okoncentrerat för att jag ligger i Oskars knä och diskuterar Robinson med honom och mamma samtidigt som jag skriver. Ibland bloggar jag om en speciell dag och måste få inlägget publicerat innan det blir nästa dag. Ibland upptäcker jag inte att jag skriver pantade grejer förrän långt efter att de redan kommit ut i cyberspace och ni redan läst dem.

Ibland slås de här omständigheterna ihop, och då blir det som det blir.
Det blir så att korkade saker som framställs som något bra.

Förlåt, vänner. Jag ska göra mitt allra, allra bästa för att det inte ska hända igen.