/ Dravel /

What I really, really want

Just nu vill jag:

- Inte flytta ut från mitt kontor.
Idag är min sista dag som ägare till sex kvadratmeter frizon, struktur och kreativitet och jag känner mig som en Musikhjälpen-programledare på söndagen före utsläppet, lättrörd och i känslomässig berg- och dalbana.

- Se om någon av följande julkalendrar:
När karusellerna sover, En riktig jul, En decemberdröm och Jul i Kapernaum.
 
- Bli av med den irriterande har-jag-inte-glömt-någon-känslan som hemsöker mig.
Jag blev klar med julklapparna rekordtidigt i år vilket ju var asskönt‚ problemet är bara att jag istället är LIVRÄDD över att ha missat något eftersom jag plötsligt inte har en enda grej kvar innan december ens börjat.
 
- Samla krafter för att åka in till stan och titta på NK:s julskyltning.
 
- Bestämma vad vi ska ha för uppesittarkväll-och-nyårs-dessert i Leksand.
I helgen hade vi treårskalas för barnet. Först skulle jag göra en tårta med chokladgrädde så jag drog i lite kakao innan jag vispade grädden, tänkte "vad skumt att den inte smakar något" och VRÄKTE på mer tills jag kom på att kakaon ju ska i EFTER att grädden vispats. "Jaja, vi har ju i alla fall en vanlig plain prinsess", tänkte jag – och när alla fikat klart insåg jag att jag hade glömt ha på fyllning på översta lagret, dvs marsipanen låg direkt på locket.
 
Stjärnförklädet är så att säga inte mitt, och därför har jag kört fast lite i efterrättsplaneringarn
 
- Skriva färdigt en inlämningsuppgift på en kurs som inte ens börjat än.
Denna uppgift har det sportsliga inlämningsdatumet 5 januari, därav vill jag riva av den nu direkt idag för att inte behöva kriga med källhänvisningar och studiehandledningsinstruktioner under ledigheten.
 
- Gå på bio i Leksand eller Rättvik med Oskar och se Bonusfamiljen-filmen!
Jag kom på den här idén häromdagen och WOW så kul det hade varit! Det skulle bli vår första riktiga bio tillsammans sedan 2019! Folk, fall nu neder!