/ Dravel /

Inte där än, men på väg

Det har ibland under den här våren känts som att jag inte har kunnat se någon förändring i tillvaron, jag bara vaknar och vänder ner blicken i marken och trampar på framåt för att inte se hur långt jag har kvar att gå. Men nu så!
 
Den del som jag trodde skulle bli den svåraste i mitt stora skrivprojekt är avklarad, lägenheter har köpts och sålts och igår började jag rensa. Jag är långt ifrån klar, jag är faktiskt inte ens i närheten av klar, men jag ser att jag har kommit någonstans.
 
Nu kan jag dessutom sätta upp målbilder för att fortsätta gräva runt i banankartonger från 2013. Här är några saker jag tänker på för att det ska bli en mysig sysselsättning och ett perfekt tillfälle att lyssna på en bra ljudbok ("Mina hemligheter" av Sophie Kinsella) istället för en anledning att gapa "alltså jag BÖRJADE FEL OCH NU FÅR JAG ALDRIG IHOP DET!" som eventuellt kan ha hänt igår när jag öppnade kartong på kartong på kartong som bara innehöll pärlplattor:
 
- Att få sätta in nycklarna i låset och gå in i en HELT TOM lägenhet (detta har jag aldrig fått göra i hela mitt liv) i juli.
- När förkylningen från Hades är över och jag kan röra mig en millimeter utan att få hostattack.
- Våra One last time-middagar med Frans och Soph (snart ska någon annan få sitta i den här ettan och rata varandras parfymer med orden "men gud, det är en douche-doft!", diskutera olika bloggares skilsmässor, se Spice Girls-dokumentärer och äta marängsviss framför Melodifestivalen, herregud, jag grät nästan bara över att skicka inbjudnings-sms:en till dem).
- Första natten vi ska sova i vår 180-eller-200-säng, goodbye kära loftsäng, du fyllde en bra funktion på dessa 42 kvadrat men see you never.
- När jag får sätta upp kakeldekor i badrummet (antingen denna Barbie-blankrosa eller denna Huset Fullt-ljuslila eller denna plain svarta) 
- Att åka hem från Pride med röda linjen.
- Att gå eller cykla hem från Kates elvaårskalas i september.
- När hockeyn drar igång och jag kan bada badkar i två timmar medan Oskar tittar på LIF.
 
Nu ska jag bara sortera upp våra 25645494 flyttkartonger och skriva 354364574 tecken till.