/ Dravel /

But boy I don't give a

Jag läste Sarah Knights bok The life-changing magic of not giving a fuck i våras och har nu kommit fram till några saker jag verkligen inte give a fuck om. Därför accepterar jag nu att jag inte kommer att lägga ner tid, och framförallt kraft, på att försöka engagera mig i:
 
- Fransar.
Så mycket press jag känt när jag läser om alla influencers som har "en franstjej" och som har panik när de "inte fixat fransarna på hela sommaren", men jag är så ointresserad. Max kan jag ta på mig en mascara men från och med nu är det slut med tankarna på att "jag kanske borde gå till en salong och fixa det". Ser ändå ingen skillnad.
 
 
- Att läsa böcker på originalspråk.
Såklart kan vissa böcker vara lite bättre och mer kraftfulla på engelska men jag tycker också att det är mycket jobbigare att läsa. Tänk att vissa läser Harry Potter på engelska, jag är så imponerad av det för jag har inte alls den kunskapen och kraften.
 
- The Kardashians.
Det finns ingenting i den familjen som gör att jag blir så fascinerad av dem som alla andra verkar bli. Jag har helt enkelt noll intresse för någon av medlemmarna (utom Caitlyn Jenner).

- Handväskor.
Detta gör jag med väskor och tygkassar: Stöter in i folk på Centralen, ställer ner på marken, slänger bredvid mig på tunnelbanan, lägger i korgen på Ica, har som kudde på stranden på sommaren och så vidare. Jag känner så ofta att jag borde köpa en dyrare och mer hållbar väska men det är så TRÅKIGT och alldeles för dyrt eftersom jag är alldeles för våldsam med alla väskor jag har.
 
- Att ha likadana strumpor.
Har man verkligen ork till att leta upp och para ihop strumporna före och efter varje tvätt? Svar nej. (Lifehack: Jag köper bara svarta helt vanliga strumpor, så kan de blandas runt som de vill och det ser ändå någorlunda matchat ut.)
 
- Abonnemang.
Det kan ju inte finnas någon större framtid för Comhem eller Telia när det gäller kanalutbud nu när alla ser på streamingtjänster. Nu inför flytten när vi pratade om detta sa jag "alltså jag ser bara På spåret så ta vad som helst!". Det är exakt lika tråkigt med mobilabonnemang, både samtal och sms verkar ju vara gratis överallt och när jag var telefonförsäljare lärde jag mig att de absolut flesta (då i alla fall, det kan ju ha ändrats nu) inte behöver mer än max 3 gigabyte surf i månaden eftersom det oftast finns wifi både hemma och på jobbet. Där om något använder jag metoden "ta något bara".
 
- Ramen.
Är det inte bara nudlar?
 
 
#1 / / Mia:

Håller med om exakt ALLT utom ramen pga flottig BULJONG och SÖRPEL och att en pressar färska vitlöksklyftor rakt ner i härligheten!

#2 / / Anna:

OERHÖRT medhåll på Kardashians. Tänkte på det senast igår.